Jennifer Lawrence este însărcinată. Actrița a avut o apariție de senzație pe covorul roşu la premiera filmului "Don't Look Up"

Data publicării:
Jennifer Lawrence,, captură foto YouTube
Descriere foto: Jennifer Lawrence,, captură foto YouTube

Jennifer Lawrence a pozat însărcinată pe covorul roşu la premiera filmului "Don't Look Up"

Actriţa americană Jennifer Lawrence, foarte rezervată în ce priveşte viaţa ei personală, a pozat însărcinată pe covorul roşu la premiera filmului "Don't Look Up", care a avut loc duminică la New York, relatează ediţia online a cotidianului spaniol La Vanguardia.

Jennifer Lawrence este însărcinată cu primul ei copil după ce s-a căsătorit cu un proprietar de galerii de artă, Cooke Maroney.

La premiera noului film Netflix, în care actriţa americană îl are ca partener pe Leonardo DiCaprio, a participat şi Meryl Streep, o altă actriţă celebră din distribuţia acestei pelicule, dar care interpretează un rol secundar.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Don't Look Up (@dontlookupfilm)

Potrivit jurnaliştilor spanioli, vedeta indiscutabilă a serii a fost Jennifer Lawrence, care a atras toate privirile după ce în ultimul timp ea a renunţat la apariţiile publice. Actriţa americană, în vârstă de 31 de ani, a purtat o rochie lungă strălucitoare decorată cu strasuri, creată de casa de modă Dior. Ţinuta ei vestimentară a fost completată cu bijuterii Tiffany & Co. şi de o coafură simplă, cu părul prins la spate.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????????????? - ???????????????????????????????? (@mvntqgue)

În luna septembrie, Jennifer Lawrence a anunţat că este însărcinată cu primul ei copil şi a declarat recent pentru revista Vanity Fair că speră să poată proteja cât mai mult posibil "intimitatea" copilului ei. Actriţa s-a căsătorit cu Cooke Maroney, pe 20 octombrie 2019, într-o vilă din Rhode Island.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ringarde fashion (@ringardefashion8)

"Don't Look Up" va fi lansat de Netflix pe 24 decembrie şi este unul dintre cele mai ambiţioase proiecte ale platformei de streaming americane, ţinând cont de pleiada de vedete care joacă în acest film. Lungmetrajul este scris şi regizat de Adam McKay (premiat cu Oscar pentru "The Big Short"), iar din distribuţie mai fac parte Mark Rylance, Ron Perlman, Timothee Chalamet, Ariana Grande, Scott Mescudi (alias Kid Cudi), Himesh Patel, Melanie Lynskey, Michael Chiklis şi Tomer Sisley, Cate Blanchett şi Meryl Streep.

Filmul o prezintă pe Dibiasky (Jennifer Lawrence), o proaspătă absolventă a unei facultăţi de astronomie, şi pe profesorul ei, dr. Randall Mindy (Leonardo DiCaprio), care fac o descoperire uimitoare: un meteorit ce orbitează Sistemul Solar va intra în coliziune cu Pământul. Întrucât autorităţile par să nu ia în serios acea ameninţare, cei doi vor porni într-un turneu media pentru a avertiza populaţia în legătură cu faptul că un meteorit va distruge Pământul peste şase luni, notează Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel