Jenna Jameson, diagnosticată cu o boala gravă. Fosta vedetă a filmelor pentru adulți nu mai poate merge

Data actualizării: | Data publicării:

Jenna Jameson a rămas imobilizată la pat, după ce a fost diagnosticată cu sindromul Guillain-Barré.

Jenna Jameson a vorbit, într-o filmare postată pe contul ei de Instagram, despre  afecțiunea medicală cu care a fost diagnosticată. 

Fosta actriță de filme pentru adulți se află internată într-un spital din Hawaii, după ce a fost diagnosticată cu Sindromul Guillain-Barré


"Mă confrunt cu un mic sindrom numit Sindromul Guillain-Barré, așa că lucrez la asta", a spus ea în videoclip. "Și am vrut doar să vă spun că văd toate mesajele voastre și apreciez foarte mult."

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenna Jameson Bitton (@jennacantlose)


În weekend, partenerul ei, Lior Bitton, a postat un videoclip pe contul lui Jameson în care explica faptul că aceasta a fost supusă unor teste după ce a vomitat foarte mult timp de câteva săptămâni. O vizită la spital și o tomografie computerizată nu au dezvăluit nimic și a fost trimisă acasă, a spus el.


Dar, potrivit lui Bitton, starea ei s-a înrăutățit.

"Apoi s-a întors acasă și nu se mai putea merge singură", a spus Bitton în videoclip. "Mușchii ei din picioare erau foarte slăbiți, așa că nu era capabilă să meargă la baie. "

Acesta a spus că era nevoit să o ducă în brațe.

„Cădea pe drumul de întoarcere sau la baie, trebuia să o ridic și să o duc în pat. Și apoi, în două zile, starea ei a început să se înrăutățească, picioarele au început să nu o mai țină, nu mai era capabilă să meargă”

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenna Jameson Bitton (@jennacantlose)


Iubitul vedetei a dus-o înapoi la spital, unde au fost efectuate mai multe teste și s-a stabilit că aceasta suferea de sindromul Guillain-Barré.

Potrivit CDC, sindromul Guillain-Barré este o "tulburare rară, autoimună, în care sistemul imunitar al pacientului afectează nervii, provocând slăbiciune musculară și uneori paralizie". Simptomele pot dura de la câteva săptămâni la mai mulți ani. Majoritatea se recuperează complet, dar unii au leziuni nervoase permanente.

Într-un Instagram Story, Bitton a anunțat că lui Jameson i s-a administrat o doză mare de terapie cu imunoglobulină.

"Face fizioterapie pentru a încerca să stea în picioare, dar în acest moment nu poate sta în picioare. Au început tratamentul, așa că vor vedea cum merge. Așa că vă rog să continuați să vă rugați".

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel