Jeff Bridges a avut Covid în timp ce făcea chimioterapie: "A făcut cancerul să pară floare la ureche”

Data actualizării: | Data publicării:
jeff Bridges/ foto Instagram
Descriere foto: jeff Bridges/ foto Instagram

Jeff Bridges, diagnosticat cu cancer, a dezvăluit că a fost infectat cu Covid, în timp ce făcea chimioterapie. 

"Covid m-a lovit destul de tare, dar sunt vaccinat de două ori și mă simt mult mai bine", a scris Jeff Bridges luni pe site-ul său.


Actorul Jeff Bridges, laureat cu Oscar, a declarat luni că limfomul său este în remisie și că se simte mai bine după ce s-a luptat cu Covid-19, despre care a spus că a fost atât de grav, încât a făcut "cancerul să pară floare la ureche".

"Cancerul meu este în remisie - masa de 9x12 s-a micșorat până la dimensiunea unei bile", a scris Bridges pe site-ul său.

 

Celebrul actor, în vârstă de 71 de ani, a anunțat în luna octombrie a anului trecut că a fost diagnosticat cu limfom, un tip de cancer de sânge. El a spus atunci că prognosticul său este "bun" și că începe tratamentul.

Limfomul este un tip de cancer care afectează sistemul imunitar responsabil de combaterea agenţilor infecţioşi care atacă organismul.

 

A stat cinci săptămâni în spital

 

Luni, Bridges a dezvăluit că în primăvară a fost infectat cu noul coronavirus, chiar în timpul chimioterapiei. A stat internat în spital timp de 5 săptămâni. 

"Covidul m-a lovit destul de tare, dar sunt dublu vaccinat și mă simt mult mai bine", a scris el, spunând că este de părere că "însănătoșirea sa rapidă" se datorează vaccinului

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeff Bridges (@thejeffbridges)

Bridges a făcut o trimitere către o postare pe care a scris-o în martie, dar pe care nu a publicat-o, în care a dezvăluit că a fost infectat cu  Covid în timp ce făcea tratamente de chimioterapie. El a spus că și soția sa a contractat virusul și a fost spitalizată timp de cinci zile, în timp ce el a stat în spital cinci săptămâni.

Jeff Bridges, cu perfuzii și drene, mai optimist ca niciodată: „Acest cancer mă ​​face să-mi apreciez mortalitatea”

 

"Motivul pentru care am stat acolo atât de mult timp este că sistemul meu imunitar este slăbit din cauza chimioterapiei", a scris el.

"Dansul meu cu Covid îmi face cancerul să pară floare la ureche", a adăugat el.

Bridges a spus că a avut "momente de durere imensă", în care plângea "toată noaptea", simțind că "se apropie de porțile raiului". Dar, "per total, m-am simțit vesel și fericit în cea mai mare parte a timpului".

 

"Această întâlnire cu mortalitatea mi-a adus un adevărat dar - viața este scurtă și frumoasă. Iubirea este peste tot în jurul nostru, și disponibilă tot timpul", a spus Bridges.

 

Bridges a declarat luni că, până de curând, a avut nevoie de oxigen pentru a se deplasa. "Sunetul acesta îmi amintește de Darth Vader", a spus el.

Dar cu ajutorul terapiei, a spus Bridges, a reușit să își îndeplinească obiectivul de a o conduce pe fiica sa, Hayley, la altar la nunta ei. Bridges a putut, de asemenea, să se bucure de dansul tată-fiică  "fără oxigen", a împărtășit el.

 

Jeff Bridges, născut la Los Anngeles, în 1949, este un veteran al marelui ecran, care şi-a făcut debutul  la începutul anilor 1970.

Printre rolurile sale memorabile se află şi personajul The Dude din filmul cult "The Big Lebowski", regizat de fraţii Coen. "The Last Picture Show", "Iron Man", "Thunderbolt and Lightfoot", "Starman", "The Fabulous Baker Boys", "The Fisher King" şi "True Grit" sunt alte titluri care figurează în filmografia sa.

Căsătorit din 1977 cu Susan Bridges şi fiu al actorilor Lloyd Bridges şi Dorothy Bridges, starul american este cunoscut şi pentru incursiunile sale în alte arte, precum muzica şi fotografia.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel