Jeff Bridges, cu perfuzii și drene, mai optimist ca niciodată: „Acest cancer mă ​​face să-mi apreciez mortalitatea”

Data actualizării: | Data publicării:

Jeff Bridges spune că diagnosticul de cancer l-a făcut să „aprecieze mortalitatea” și să fie mai „recunoscător”.

Actorul, în vârstă de 70 de ani, a dezvăluit săptămâna trecută că a fost diagnosticat cu limfom. Mesajele de încurajare care au urmat, l-au făcut să spună că simte că a contractat  „un fel de virus pozitiv”, recunoscând, totodată, că este copleșit de grija pe care i-o poartă fanii săi.

Marele actor a ales să împărtășească o fotografie care reflectă situația pe care o trăiește. Chiar dacă imaginea este una dramatică, iar el este înconjurat de drene, perfuzii și sonde, atitudinea artistului este una optimistă. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I want to thank you all for reaching out during this time, it feels good getting all the well wishes and love! I’ll be sharing more updates on my site. Link in bio.

A post shared by Jeff Bridges (@thejeffbridges) on

„Acest cancer creează sentimente de recunoștință și de dragoste. Apreciez foarte mult. Este contagioasă, toată dragostea asta, ca un fel de virus pozitiv. Vreau să recunosc și să vă mulțumesc pentru că mi-ați fost alături în tot acest timp. Se simte bine să primești toate urările și toată dragostea! Acest cancer mă ​​face să-mi apreciez mortalitatea. Îmi dau seama dacă trebuie să împărtășesc ceva, acum este momentul", a scris actorul pe Instagram. 

De asemenea, Jeff a îndreptat oamenii către site-ul său, unde a început un jurnal al tratamentului pe care îl urmează. 

 

 


Pe 19 septembrie, actorul a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer și că prognosticul său este bun.

 

- Am fost diagnosticat cu limfom. Deși este o boală gravă, sunt fericit că am o echipă grozavă de medici și prognosticul este bun. Încep tratamentul și vă voi ține la curent cu recuperarea mea ”, a spus el.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel