Jeff Bezos și-a cumpărat o vilă de 78 de milioane de dolari. Cu cine va locui în casa de lux

Data actualizării: | Data publicării:

Jeff Bezos și-a achiziționat o vilă pe plajă, în Maui, Hawaii, pe care a cheltuit 78 de milioane. 

Dacă ești unul dintre cei mai bogați oameni din lume, cumpărarea unei vile de lux, pe plajele din Hawaii, e o nimica toată. Și tocmai asta face Jeff Bezos împreună cu iubita sa Lauren Sanchez. Se pare că cei doi au cumpărat o proprietate tropicală în La Perouse Bay, pe insula Maui, pentru suma uriașă de 78 de milioane de dolari. Casa  este izolată și îndepărtată și se întinde pe un complex de 5,6 hectare, potrivit Pacific Business News. 

Potrivit Luxurylaunches, casa principală extinsă ar avea aproximativ 4.500 de metri pătrați și include o bucătărie în aer liber cu vedere la ocean.

Piscină de 700 de metri pătrați

Proprietatea ar include și o casă de oaspeți de 1.700 de metri pătrați, dar și alte câteva clădiri mai mici cu destinație necunoscută și  o piscină perfect circulară de 700 de metri pătrați. Toate structurile sunt cu un singur etaj și sunt împrejmuite de garduri vii și zeci de palmieri. Proprietatea de pe malul oceanului este situată în partea sud-vestică slab populată a insulei Maui, departe de Kahului, cel mai mare oraș din Maui, și de principalele atracții turistice ale insulei. Casa se află la încă 14 kilometri sud de Kihei, cel mai apropiat oraș mare, și este flancată de parcuri  și câmpuri de lavă stâncoase.

Conform rapoartelor, proprietatea a aparținut inițial omului de afaceri din domeniul energiei din Colorado, Doug Schatz, care a achiziționat-o în 1996 împreună cu partenerii săi de afaceri pentru 4,2 milioane de dolari. Ulterior, în 1999, Schatz și soția sa au cumpărat întreaga proprietate și au mai cheltuit câteva zeci de mii de euro pentru a o renova după bunul lor plac.


Povestea de dragoste dintre Bezos și Sanchez

După ce a divorțat de fosta soție MacKenzie Bezos, după 25 de ani de căsătorie, Bezos a început relația oficială cu Sanchez. Motivul din spatele despărțirii de MacKenzie este legat și de infidelitatea sa cu Sanchez, care fusese căsătorită anterior cu Patrick Whitesell, co-CEO al WME, o agenție de talente de la Hollywood la acea vreme.

În mod previzibil, uniunea lui Bezos cu Sanchez de atunci nu a fost una ușoară. Perechea a fost în mijlocul unor controverse care au implicat scurgeri de mesaje, șantaj și un divorț de un miliard de dolari. The Enquirer susținea că a obținut "mesaje picante" și "selfie-uri erotice" ale cuplului. Legătura tabloidului cu președintele Trump, implicarea lui Michael Sánchez, fratele lui Lauren, și alți câțiva factori au devenit, de asemenea, subiect de discuție în acea perioadă.

Cu toate acestea, spre surprinderea tuturor, cuplul a rezistat acestor cumpene și chiar s-a dovedit mai unit ca niciodată. Trecând peste toate acestea, noul cuplu a mers mai departe și a fost adesea văzut în croaziere prin lume. Aceștia și-au făcut prima apariție publică în calitate de cuplu la turneul de tenis de la Wimbledon din Londra, imediat după divorțul CEO-ului Amazon, în luna iulie.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel