Jean Paler trăiește de azi pe mâine. Actorul este grav bolnav și primește o pensie foarte mică de la stat: „Trebuie să muncim până le dăm de lucru preoților”

Data publicării:
Jean Paler, Foto Facebook
Descriere foto: Jean Paler, Foto Facebook

Jean Paler are mari probleme de sănătate, dar încă mai urcă pe scenă deoarece banii nu îi ajung de la o lună la alta. Actorul primește o pensie infimă de la stat. 

Jean Paler o duce din ce în ce mai greu de la o zi la alta. Pe lângă problemele de sănătate pe care le are, actorul o duce greu și pe plan financiar. 


Celebrul actor, cu peste 20 de ani de experiență în lumea teatrului și a filmului, are un venit lunar de doar 920 de lei. 


„Sunt puțini bani, ce să fac cu această sumă mică, mai muncesc vara, ca să strâng pentru iarnă, să nu ajung să mă împrumut de la vecini. Locuiesc la Sinaia și acolo trebuie căldură mereu, este frig în casă aproape tot anul. M-aș muta la București, unde clima este mai blândă, dar nu am reușit să vând apartamentul”, a mai mărturisit Jean Paler, pentru impact.ro.


Actorul are mari probleme cu inima, medicii i-au montat un defibrilator pentru a nu i se face rău. În 2012, artistul a suferit un infarct, iar acum are trei stenturi la inimă, care i-au salvat viața. 


„Inima mea funcţionează doar 30%, am fibrilaţie continuă. Inima își încetineşte ritmul şi leşin. Mi s-a montat un defibrilator, un dispozitiv electronic care reglează ritmul inimii. Țin un regim strict”, a adăugat Jean Paler. 


Jean Paler joacă acum pentru turiștii de la mare, în spectacolele desfășurate pe scenele Teatrelor de Vară.


”Dacă aș fi avut o pensie de 2.500 de lei, m-ar fi lovit norocul. Dar, probabil, nu voi fi acasă, când va veni norocul pe la mine. Într-o țară în care poporul e orfan, trebuie să muncim până le dăm de lucru preoților”, a spus actorul pentru sursa citată. 

 

Îndrăgitul actor a fost căsătorit și a divorțat, iar în prezent locuiește în Sinaia, într-un apartament pe care îl împarte cu o doamnă cu care se iubește de mai mulți ani. Jean Paler se plânge că în casă este mereu frig, iar asta îl costă foarte mult, dar nu reușește să vândă acel imobil și este obligat să locuiască acolo. 

 

Citește și: Mihaela Rădulescu, secretul unui ten perfect. Ingredientul minune pe care vedeta îl folosește de ani de zile

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel