Jean Paler, în competiție cu Ilie Năstase: „N-am avut peste 2.500 de femei, cum se laudă, dar la jumătatea lui tot am fost”

Data publicării:
Jean Paler, Foto Facebook
Descriere foto: Jean Paler, Foto Facebook

Jean Paler, unul dintre cei mai iubiți actori de comedie, spune că a fost un adevărat crai la viața lui. Actorul concurează cu succes cu legendarul tenismen Ilie Năstase, care susține că a avut peste 2500 de femei.

Jean Paler spune că deși nu a avut banii lui Ilie Năstase, a reuși să seducă un număr impresionant de femei. Actorul are acum 58 de ani și spune că secretul cuceririlor sale a fost umorul, pe care îl folosea atât pe scenă, cât și la întâlnirile romantice.

”N-oi fi fost eu frumos ca Ilie Năstase, n-am avut peste 2.500 de femei, cum se laudă, dar la jumătatea lui tot am fost. El avea bani și faimă, eu eram vesel. Orice femeie se apropie de un tip pus pe șotii, să o facă să zâmbească. (...) Mă iubeau femeile, pentru că nu sunt zdravăn, mă vedeau mai zăpăcit. Toate îmi ziceau: ”Băi, tu nu ai necazuri, ești doar un râs și o glumă? Păi, chiar dacă am necazuri, cine mi le rezolvă? Doar eu și Dumnezeu”, a declarat Jean Paler pentru Impact.ro.


Îndrăgitul actor a fost căsătorit și a divorțat, iar în prezent locuiește în Sinaia, într-un apartament pe care îl împarte cu o doamnă cu care se iubește de mai mulți ani. 


” După vârsta de 50 de ani, sunt bune două femei de câte 25 de ani! Glumim cât trăim, căci o viață avem”, mai spune el, cu umor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel