Jean Paler, facturi URIAȘE. Artistul este disperat: „M-au rupt! Este strigător la cer!”

Data actualizării: | Data publicării:
Jean Paler, captra foto Youtube/ sursa La Maruta
Descriere foto: Jean Paler, captra foto Youtube/ sursa La Maruta

Jean Paler este disperat din cauza facturilor mari la gaze și energie electrică. 

Jean Paler spune că în luna ianuarie a plătit 2000 de lei facturile la gaze și energie electrică, în condițiile în care a avut grijă la consum și spune că a stat mai mult în frig. 

 

„ Este strigător la cer!”


”Am primit facturi mari. M-au rupt. Stau la fiecare final de lună cu inima ca un purice, de teama cât or mai veni iar facturile. La nimic nu mă mai gândesc decât la facturi. Nu am nicio reducere sau cel puțin nu știu eu de așa ceva. Au venit așa, peste așteptări, iar eu am un apartament cu două camere, ce fac alții care au spațiu mai mare? Este strigător la cer! (...) În ianuarie mi-a venit o factură la gaze de 1.100 lei, iar la lumină de 870 de lei. Practic, pe amândouă am scos din buzunar 2.000 de lei. Noroc că mai merg de colo, colo și fac treabă și am cu ce să le plătesc. Cu toate astea, să nu vă imaginați că am în casă nu știu câte grade și mor de cald. O țin pe 17 sau 18 grade, cu mult sub cât o țineam în alte ierni, iar la Sinaia este frig”, a declarat Jean Paler pentru  FANATIK.


Artistul spune că nu înțelege de ce a avut costuri atât de mari, în condițiile în care deține un apartament de două camere. Mai mult, mărturisește că regretă că nu locuiește la curte, asemenea prietenului său Gabriel Dorobanțu, care a găsit și alte modalități de a reduce consumul de gaze.

”Asta vorbeam și cu Gabriel Dorobanțu, despre facturi. Dar la el este, totuși, mai bine decât la mine acasă. La o casă mai poți scăpa de gaze, improvizezi o sobă și te scoți. Faci centrală pe lemne, cu talaș și rumeguș, și ai căldură în toată casa. Eu am centrală termică și consumă destul de mult pentru apă caldă la bucătărie și la baie, dar face și căldură în toată casa”, a mai spus actorul pentru sursa citată. 

Ce pensie are Jean Paler

 

Celebrul actor, cu peste 20 de ani de experiență în lumea teatrului și a filmului, are un venit lunar de doar 920 de lei. 


„Sunt puțini bani, ce să fac cu această sumă mică, mai muncesc vara, ca să strâng pentru iarnă, să nu ajung să mă împrumut de la vecini. Locuiesc la Sinaia și acolo trebuie căldură mereu, este frig în casă aproape tot anul. M-aș muta la București, unde clima este mai blândă, dar nu am reușit să vând apartamentul”, a mai mărturisit Jean Paler, pentru impact.ro.


Actorul are mari probleme cu inima, medicii i-au montat un defibrilator pentru a nu i se face rău. În 2012, artistul a suferit un infarct, iar acum are trei stenturi la inimă, care i-au salvat viața. 


„Inima mea funcţionează doar 30%, am fibrilaţie continuă. Inima își încetineşte ritmul şi leşin. Mi s-a montat un defibrilator, un dispozitiv electronic care reglează ritmul inimii. Țin un regim strict”, a adăugat Jean Paler. 


Jean Paler joacă acum pentru turiștii de la mare, în spectacolele desfășurate pe scenele Teatrelor de Vară.


”Dacă aș fi avut o pensie de 2.500 de lei, m-ar fi lovit norocul. Dar, probabil, nu voi fi acasă, când va veni norocul pe la mine. Într-o țară în care poporul e orfan, trebuie să muncim până le dăm de lucru preoților”, a spus actorul pentru sursa citată. 

 

Îndrăgitul actor a fost căsătorit și a divorțat, iar în prezent locuiește în Sinaia, într-un apartament pe care îl împarte cu o doamnă cu care se iubește de mai mulți ani. Jean Paler se plânge că în casă este mereu frig, iar asta îl costă foarte mult, dar nu reușește să vândă acel imobil și este obligat să locuiască acolo. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel