Jean Paler, abandonat total de prieteni în spital: „Să te ferească Dumnezeu când nu va mai suna telefonul”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ sarahmanmedia
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ sarahmanmedia

Jean Paler trece prin momente grele. Artistul va fi internat din nou în spital pentru proceduri medicale.

Cu ceva timp în urmă, Adiță Voicu, realizatorul podcastului „Fiță cu Adiță”, a publicat pe rețelele de socializare un fragment din emisiunea sa cu celebrul actor Jean Paler care se plânge de mai multe luni de problemele de sănătate. Artistul are în prezent nouă stenturi la inimă, dar și multe alte probleme de sănătate care îi fac viața cu atât mai mult grea.

Vezi și: Jean Paler va fi internat din nou în spital: „M-am găsit să fac colecție de stenturi pentru că atunci când eram copil făceam colecție de timbre”

Odată cu fragmentul publicat de Adiță Voicu este descoperit și unul dintre subiectele abordate de acesta cu Jean Paler:

„Am avut 7 și am mai pus două pentru că am o nebunie și chiar o plăcere, fac colecție de stenturi”, a declarat celebrul actor.

Fiind vorba despre un subiect sensibil, realizatorul emisiunii l-a întrebat pe actor dacă a existat vreun moment în care a crezut că „pleacă” de pe această lume.

Vezi și: Jean Paler, pensie rușinoasă după o viață de muncă. Cu câți bani pe lună trebuie să se descurce actorul

„Nu o dată. Spre exemplu, ultima oară a fost acum mai puțin de o lună, în timp ce îmi puneau cele două stenturi. De două ori am simțit că, gata, îmi iau la revedere. Când m-au scos din sala de operație au zis: ”repede cu el la reanimare!”, dar am zis: ”nu mor caii când vor câinii!””, a povestit artistul, notează KanalD.

De asemenea, pe lângă problemele de sănătate, Jean Paler a dezvăluit că sunt și probleme de ordin moral, având în vedere că se simte uitat de toți prietenii:

„Da, marginalizat și uitat total, chiar dat de-o parte, adică chiar nemaiînsemnând absolut nimic pentru nimeni. Să te ferească Dumnezeu! Când nu va mai suna telefonul, atunci ai să realizezi cât de greu e”.

Vezi și: Jean Paler a ajuns, din nou, pe masa de operație: „A fost o intervenție grea” Ce interdicții are actorul de la medici, după ce i-au montat încă două stenturi la inimă

Spre final, Jean Paler vorbește despre termenul „prietenie”, un cuvânt care nu mai există decât pe foaie pentru el.

„Cuvântul ”prieten”, pentru mine, de mulți ani, a rămas doar în DEX, doar în dicționar.”, a mai spus invitatul.

Ba mai mult, aristul a vorbit și pentru Click! despre problemele sale, mai ales că în această lună va fi din nou internat în spital. După ce a dezvăluit că primește o pensie de 1500 de lei de la statul român, Jean Paler nu și-a pierdut simțul umorului și transmite că „face colecție de stenturi”.

Vezi și: Jean Paler, noi informații despre starea sa de sănătate, după ce a ajuns din nou la spital. Ce se întâmplă cu actorul: „Nu plec curând!”

„Acum sunt acasă după trei luni de spitale. Am fost internat în cinci spitale iar ultimul a fost la Fundeni. Mai mult m-au plimbat decât m-au tratat doctorii. Pe 28 noiembrie, luna asta, urmează să mă internez iar. Acum iau tratament, mi-au dat doctorii tratament și vor să vadă ce efect are. Acum trei săptămâni mi s-au mai pus la inimă încă două stenturi, a fost destul de grea operația. Acum am 9 stenturi și un fibrilator. M-am găsit să fac colecție de stenturi pentru că atunci când eram copil făceam colecție de timbre”, a declarat Jean Paler pentru Click!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel