Jean Claude Van Damme, distracție pe MANELE alături de mai mulți clujeni. Cum a fost surprins marele actor /VIDEO

Data publicării:
Jean Claude Van Damme, captura foto Facebook
Descriere foto: Jean Claude Van Damme, captura foto Facebook

Van Damme a venit recent în România și iată că deja petrece pe ritmurile lui Tzancă Uraganu. 

Jean Claude Van Damme a venit în România, marți seară. Actorul de la Hollywood a petrecut în București la un restaurant luxos al lui Joseph Hadad, celebrul bucătar de origine israeliană. 


În urmă cu foarte puțin timp, acesta a apărut într-un videoclip pe Facebook într-o mașină alături de mai mulți clujeni. Marele actor se distrează pe ritmuri de manele, mai exact pe melodiile lui Tzancă Uraganu. 


„No good for social network” (Traducere: „Nu este OK pentru social media” ), a spus Jean-Claude Van Damme după ce a observat că este filmat. 


Șoferul mașinii a fost cel care a făcut filmarea: „Nu e șmecherie, e pe bune. E fratele meu, pe viață!”, a spus acesta, mândru că se află în mașină cu Jean Claude Van Damme. 


La un moment dat, celebrul star și-a arătat mușchii și a început să danseze. 

 


Videoclipul a ajuns imediat viral, iar comentariile oamenilor nu au întârziat să apară. 


„Băăăă, voi l-ați răpit pe Van Damme / Unde l-ați găsit, mă? Super, sunteți cei mai tari  / Daaa, o să fiți istorie / Când se va trezi, vă va căuta pe fiecare în parte pentru ceea ce i-ați făcut / Nu pot să creeeed/ Vedeți să nu-l supărați că vă bate în 3 exemplare”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților. 

 

Citește și: Ella de la Puterea Dragostei iubește din nou. Mama brunetei este într-o stare gravă din cauza canceruluiGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel