Ella de la Puterea Dragostei iubește din nou. Mama brunetei este într-o stare gravă din cauza cancerului

Data publicării:
Ella, sursa instagram
Descriere foto: Ella, sursa instagram

Ella Tina trece de la bucurie la durere și invers. Chiar în perioada cea mai grea din viața ei, aceasta și-a întâlnit sufletul pereche. 

Ella de la Puterea Dragostei trece prin clipe de coșmar din cauza problemelor de sănătate pe care le are mama ei. Femeia este într-o stare gravă din cauza cancerului la sân. 


Chiar dacă suferă enorm, Ella s-a îndrăgostit și găsește sprijin în noul ei iubit, care este alături de ea în această perioadă grea.

 
„Mama se simte destul de rău, dat fiind faptul că cancerul s-a dus în tot corpul, face metastaze. Era in stagiul trei când a fost depistat. Ideea e că acum 20 de ani mamei mele i s-a perforat un sân, a făcut mastită, ulterior s-a dus și la sânul drept și de aia mă gândesc că de acolo i se trage boala.

Ea la 14 ani a avut și o infecție la măsea, i s-a dus la creier, medicii i-au atins nervii optici și de atunci ea nu mai vede nimic. Vineri mama a avut un episod foarte greu, am văzut-o transformându-se, acum nu mai are păr deloc”, a spus Ella, la Antena Stars.


Ella își împarte acum timpul între mama ei și noul iubit. Vedeta petrece întreaga zi alături de cea care i-a dat viață, iar seara alături de bărbatul iubit. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei spune că doar așa găsește putere să treacă mai ușor peste toate greutățile. 


„De obicei Dumnezeu ia pe o parte și dă pe alta. L-am cunoscut pe băiatul acesta când mama se simțea rău. M-am dus la mine în zonă pentru o ședință foto și printr-un grup de prieteni așa l-am cunoscut. Era inima mea destul de îndurerată și supărată și nu-mi era gândul la nimic. În momentul de față îmi aduce liniște. I-am zis că dacă vrea ceva serios începem ceva, dacă nu, eu n-am timp și de alte probleme.

S-au îmbinat lucrurile frumos. Pe zi sunt cu mama și seara stau cu el. Am încercat, dar nu s-a putut nimic. Mă afectează toate aceste probleme, sunt destul de impulsivă, încerc să lucrez cu psihicul meu, dar ea mă simte acum mai mult ca niciodată”, a adăugat fosta concurentă de la Puterea Dragostei.

 

Citește și: Fiica miliardarului Ion Țiriac a împlinit 24 de ani. Ce cadou a primit tânăra /FOTOGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel