Jason Momoa, infectat cu noul coronavirus, în timpul filmărilor de la "Aquaman and the Lost Kingdom"

Data publicării:
Jason Momoa, captură video YouTube
Descriere foto: Jason Momoa, captură video YouTube

Actorul american Jason Momoa a fost testat pozitiv cu noul coronavirus în timpul filmărilor de la "Aquaman and the Lost Kingdom", o continuare a filmului "Aquaman" (2018).

Starul american, în vârstă de 42 de ani, filmează pentru noua producţie în Marea Britanie şi, potrivit unor surse, s-a plasat în autoizolare după un test anti-COVID-19 cu rezultat pozitiv. Producătorii peliculei speră să evite apariţia unui focar epidemiologic pe platoul de filmare, întrucât acest film are deja un calendar de producţie destul de strâns.

"Jason este bine, din fericire, şi acum stă în autoizolare după un test cu rezultat pozitiv", a dezvăluit o sursă citată de tabloidul britanic The Sun. "Însă producătorii se confruntă cu o mare problemă şi sunt îngrijoraţi că vor trebui să amâne filmările, care au deja un calendar foarte strâns. Desigur, siguranţa oricărei persoane care lucrează la acest film reprezintă lucrul cel mai important şi toată lumea este testată cu regularitate. Se speră că acesta este doar un caz izolat şi că vor putea să lucreze fără Jason şi să continue producţia. Toată lumea i-a transmis lui Jason însănătoşire grabnică şi aşteaptă cu nerăbdare ca el să revină pe platoul de filmare", a adăugat aceeaşi sursă.

Acest lungmetraj din DC Extended Universe (DCEU) este filmat la Studiourile Leavesden din comitatul Hertfordshire.

 

Filmul care a precedat acest proiect, "Aquaman", a fost lansat pe marile ecrane în 2018. Jason Momoa a devenit celebru datorită rolurilor interpretate în serialele TV "Stargate Atlantis" şi "Game of Thrones", notează Agerpres.

 

Fanii îl pot vedea și în filmul DUNE

 

 

''Dune'', una dintre cele mai aşteptate superproducţii de la Hollywood, a intrat pe primul loc în box-office-ul nord-american, cu încasări de 40,1 milioane de dolari, potrivit estimărilor firmei de specialitate Comscore, notează Agerpres.

După ce pandemia de COVID-19 i-a amânat lansarea cu aproape un an, "Dune" a fost lansat simultan în cinematografe şi pe HBO Max, conform strategiei de lansare hibridă anunţată de Warner Bros.
 

 

În regia lui Denis Villeneuve, "Dune" îl are în rolul principal pe Timothee Chalamet, în rolul moştenitorului puternicului imperiu Atreides, angajat într-un război politic pentru planeta deşertică Arrakis, sau Dune.

Din distribuţia plină de vedete fac parte şi Zendaya, Rebecca Ferguson, Jason Momoa, Josh Brolin, Stellan Skarsgard, Sharon Duncan-Brewster şi Oscar Isaac.

"Dune", o nouă adaptare a romanului cu acelaşi nume al autorului de science fiction Frank Herbert, a primit critici elogioase atât pentru spectaculoasa sa atmosferă futuristă, cât şi pentru interpretările actorilor. Pelicula a fost ovaţionată timp de opt minute la Festivalul de la Veneţia, unde a fost difuzată în premieră pe 3 septembrie



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel