Jason Momoa a fost implicat într-un accident. Un motociclist i-ar fi sărit în față

Jason Mamoa, foto Instagram
Descriere foto: Jason Mamoa, foto Instagram

Jason Momoa a fost implicat într-un accident. 

Actorul Jason Momoa a fost implicat într-o coliziune rutieră cu un motociclist duminică dimineață în apropiere de Calabasas, California, potrivit California Highway Patrol. Motociclistulul, identificat ca Vitaliy Avagimyan, ”își conducea motocicleta spre vest pe Old Topanga Road, când autovehicolul său a trecut peste liniile galbene duble pe benzile dinspre est, direct în calea vehiculului lui Jason Momoa”, a spus CHP într-un comunicat.

"Domnul Avagimyan și motocicleta sa s-au ciocnit cu partea din stânga față a vehiculului domnului Momoa. În urma acestei coliziuni, domnul Avagimyan a fost ejectat de pe motocicleta sa", se arată în comunicatul de presă. ”După coliziune, domnul Momoa a părăsit vehiculul pentru a-l ajuta pe domnul Avagimyan și a reușit să-i atragă atenția șoferului care trecea în apropiere pentru a suna la numărul de urgență 911”.

Motociclistul accidentat a fost dus la spital

Avagimyan a fost dus la un spital local pentru răni minore, care nu pun viața în pericol, în timp ce actorul din ”Aquaman” și ”Game of Thrones”, care conducea un Oldsmobile din 1970, nu a fost rănit, potrivit CHP. CNN a contactat un reprezentant al lui Momoa pentru comentarii.

Momoa este el însuși un motociclist pasionat. Într-un interviu din 2021 cu GQ, el a numit motoarele Harley-Davidson drept unele dintre cele 10 lucruri fără de care nu ar putea trăi.

Citește continuarea pe DC News. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 25 iul 2022, 22:10 | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience