Jane Fonda și-a prezis toate divorțurile. Detaliul bizar care i-a anunțat sfârșitul celor trei căsnicii: "Râd, dar este absolut adevărat!"

Data publicării:

Jane Fonda a știut că mariajele ei s-au terminat, după ce a avut un sentiment straniu, dar extrem de amuzant. 

 

Atunci când o relație se termină, există întotdeauna semne. Uneori nu le observi decât după ce se termină, dar ele sunt întotdeauna acolo.  Pentru Jane Fonda, a fost un moment neașteptat și extrem de amuzant care a marcat sfârșitul a trei dintre căsniciile sale.

 

Actrița și activista în vârstă de 85 de ani are trei căsnicii la activ. A fost cuplată cu cineastul francez Roger Vadim între 1965-1973, cu activistul și politicianul Tom Hayden între 1973-1990 și cu magnatul media Ted Turner între 1991-2001. 


Fonda a fost sinceră în legătură cu cât de tensionate au fost toate cele trei parteneriate, de la problemele cu băutura ale lui Vadim la infidelitatea lui Hayden. 

De asemenea, ea a vorbit deschis despre modul în care problemele care decurg din relația cu tatăl ei, Henry Fonda, o altă legendă a Hollywood-ului, au avut un impact negativ asupra căsătoriilor sale. Inclusiv cea cu Turner, cu care credea că va fi căsătorită pentru totdeauna. 


Dar, în cele din urmă, a fost ceva mult mai simplu care i-a dat de înțeles că fiecare dintre cele trei căsnicii ale sale se destrămau.


Jane Fonda: „Încep să am fantezii cu înmormântarea lui”


În timpul unui interviu recent cu Heather McMahan pentru podcastul său "Absolutely Not", Fonda a spus lucrurilor pe nume, așa cum numai ea putea să o facă.


"Întotdeauna știu când o căsnicie se va sfârși mai devreme sau mai târziu, pentru că încep să am fantezii cu înmormântarea lui", a spus ea, continuând să glumească despre râsetele care au izbucnit în fundal: "Râd, dar este absolut adevărat!".

 

Intuiția lui Fonda a rezonat cu siguranță cu alte femei. "Acest lucru este 100% real", a spus o urmăritpare care s-a despărțit de iubitul ei în urmă cu o lună. O altă femeie a scris că gânduri similare au fost modul în care a știut că relația ei era într-o stare proastă, adăugând: "Am început să mă gândesc că ar fi mai ușor dacă el nu ar fi prin preajmă și apoi am fost ca și cum, oh, asta nu e bine!"

O altă femeie divorțată a glumit: "Încă mă mai gândesc. Chiar și după divorț".

 

 

Dar, lăsând fanteziile cu moartea la o parte, Fonda a dezvăluit, de asemenea, cum a păstrat prieteniile cu foștii ei, inclusiv cu Turner. 


Primii doi soți ai lui Fonda au decedat, Roger Vadim în 2001 și Tom Hayden în 2016. Dar Ted Turner este încă în viață, la 85 de ani, și, în ciuda încheierii căsătoriei lor în 2001, Fonda a reușit să mențină o prietenie cu el. Cum?


"Ei bine, la început am vrut să-l omor, așa cum se întâmplă", a recunoscut Fonda despre despărțirea de Turner. Dar pentru a merge mai departe, ea i-a spus lui McMahan că a făcut ceea ce a făcut și cu Vadim și Hayden: I-a scris o scrisoare urâtă, dar nu a trimis-o niciodată. 

@dearmedia @Jane Fonda best advice for keeping a good relationship with an ex? Write them a letter, but don’t send it! #janefonda #janefondatok #exrelationship #relationshipadvice #relationshipletters #absolutelynot #podcastclips ♬ original sound - Dear Media

 

"Am scris scrisoarea pe care vreau să i-o scriu cu adevărat, pe care încă o am", a spus ea. "Nu o trimite. Dar scrieți-o și asta vă ajută". Între aceasta și terapie, Fonda a spus că "am trecut de etapa furiei și apoi mi-am amintit de ce m-am îndrăgostit de el". 


Fonda a spus că relațiile sale apropiate cu unii dintre cei cinci copii ai lui Turner au încurajat-o, de asemenea, să găsească o cale de a trece peste furie, iar acum viața lor de după căsătorie a evoluat într-o prietenie cu adevărat apropiată. "Ted și cu mine comunicăm tot timpul", i-a spus ea lui McMahan, și am fost la pescuit cu el în iunie."

 


Fonda este deschisă la ideea de a iubi din nou, dar cu o singură condiție.


"Mi-e rușine să spun asta, dar dacă ar fi să îmi iau un amant", i-a spus Fonda lui McMahan, "ar trebui să aibă 20 de ani." Dar de ce 20 de ani? "Pentru că nu-mi place pielea bătrână!" Perfect spus, așa cum numai Fonda putea. 

@dearmedia Keep it fresh, keep it tight for @Jane Fonda #oldskin #youngerman #janefonda #janefondatok #relationshipadvice #absolutelynot #podcastclips ♬ original sound - Dear Media

 


Vom ajunge vreodată să vedem toate acele scrisori către foștii ei? Nu vă așteptați la o carte de memorii în curând. Fonda a spus că vrea ca amintirile și relațiile bune să fie cele care să reziste, nu durerea inimii. 


"Când voi ști că sunt pe cale să plec, le voi arde pe toate", i-a spus ea lui McMahan. O mișcare potrivită din partea unei femei care găsește întotdeauna calea de întoarcere la aspectele pozitive, indiferent de provocările cu care s-a confruntat. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel