Jamila a reacționat, după ce Liviu Dragnea s-a apucat de gătit, pe internet. Ce mesaj i-a transmis renumita bucătăreasă: ”Nu este un pericol pentru mine”

Data publicării:
Sursa foto: Jamila și Liviu Dragnea, captură YouTube/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Jamila și Liviu Dragnea, captură YouTube/ colaj foto

Jamila, renumita bucătăreasă, a reacționat, după ce Liviu Dragnea s-a apucat de gătit. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Liviu Dragnea s-a reprofilat și a trecut de la politică, la bucătărie. Fostul lider PSD și-a pus șorțul și s-a apucat de treabă. Acesta le prezintă urmăritorilor săi rețete simple, sănătoase, dar și ușor de preparat.

Jamila a reacționat, după ce Liviu Dragnea s-a apucat de gătit, pe internet

În urma deciziei sale de a avea o emisiune despre gătit, Liviu Dragnea a primit sute de reacții din partea publicului. Unele ironice, dar și de apreciere. Jamila, renumita bucătăreasă de pe internet, a recunoscut că a fost bombardată de mesaje primite de la fani, care îi cereau părerea vizavi de noua pasiune pentru gătit a lui Liviu Dragnea, susținând chiar că o va detrona pe YouTube. În acest sens, Jamila a ținut să transmită și un mesaj ferm:

"De când s-a apucat domnul Dragnea de rețete toată lumea mă etichetează să-mi spună că s-a apucat de rețete și că este un pericol pentru mine. Bineînțeles că nu am nici o problemă cu asta. Nu este un pericol pentru mine domnul Dragnea, nu am o problemă cu concurența, este loc pentru toată lumea. Toți avem dreptul să facem rețete, fiecare creator de conținut are publicul lui, așa că îi urez domnului Dragnea să facă foarte multe rețete și să fie cât mai faimos posibil pe Youtube," a spus Jamila într-un filmuleț publicat recent. 

Liviu Dragnea, o nouă lecție de gătit. Cu ce preparat și-a surprins fanii de această dată: „Este o mâncare gustoasă, foarte sănătoasă și foarte hrănitoare”

Ponta a reacționat, după decizia lui Dragnea de se apuca de gătit pe internet

Ponta este unul dintre politicienii care au reacționat, după ce Liviu Dragnea s-a apucat de gătit, pe YouTube. 

"Eu vreau sa scriu de bine despre blogul culinar al lui LD! Toti care il injura acum ii fac reclama ! Eu am mai mancat preparatele lui Chef Liviu si chiar se pricepe la gatit ( eu sunt total afon in domeniu) . Dar acum mi-a amintit de doua mese comune : 1. prima noastra masa in Ianuarie 2010 ( super sarmale la Alexandria - acasa la el) cand am decis sa lucram impreuna daca suntem alesi la conducerea PSD la Congresul din Februarie ; si asa am scos PSD din Opozitie si l-am adus la Guvernare , am scos Romania din mainile lui Basescu si PDL si am guvernat bine Tara in 2012 - 2014 ( pacat ca nu am putut sa continuam ) 2. Ultima noastra intalnire ( nu mai stiu daca a gatit ceva) in seara care a precedat Motiunea de cenzura impotriva lui Sorin Grindeanu . Eu am votat impotriva si m-au dat afara din PSD ( si dat afara am ramas) - el a organizat sa treaca motiunea sa il dea jos pe Grindeanu si sa il puna in loc pe Tudose ( pe urma Dancila) si a ajuns chiar mai rau ca mine! Asa ca , referitor la retetele culinare ale lui LD : prima e foarte buna - ultima nu," a transmis Victor Ponta. 

Mircea Badea, reacție neașteptată, după ce Liviu Dragnea s-a reprofilat și s-a apucat de gătit: „Nu m-aș fi așteptat la așa ceva”

Trucul inedit folosit de Mirela Vaida pentru a vopsi ouăle de Paște: „Le fac din culori naturale. Am învățat de la mama” / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel