Jador și Cătălin Moroșanu se întâlnesc în cușcă. Artistul surprinde pugilistul cu o lovitură de forță: „Băi, ești nebun?” / VIDEO

Sursă foto: Instagram/ Jador
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Jador

Jador și Cătălin Moroșanu au fost filmați în cușcă în timp ce artistul i-a aplicat două lovituri sportivului.

Jador își propune să slăbească și se antrenează în sala lui Cătălin Moroșanu. Artistul Jador a luat hotărârea să își elimine câteva kilograme în plus și a găsit soluția în sala de antrenamente a celebrului pugilist Cătălin Moroșanu. Cei doi au decis să se testeze reciproc, intrând în ringul de box și purtând echipamentele necesare. Cătălin Moroșanu l-a provocat pe Jador să îl lovească cât de tare poate în zona capului, pentru a-i evalua puterea. Cu determinare, artistul a executat lovitura, iar pugilistul a fost surprins să constate că impactul nu trebuie ignorat. Dar Jador nu s-a oprit aici. Curios să vadă mai mult, Jador a aplicat o a doua lovitură lui Cătălin Moroșanu, confirmându-i astfel că are un pumn puternic. În continuare, a venit rândul lui Moroșanu să răspundă provocării și să îi aplice o lovitură lui Jador. Artistul s-a pregătit și aștepta cu nerăbdare impactul, dar pugilistul a decis să nu îl lovească pe Jador, conștient că această situație nu ar fi fost benefică pentru artist.

Jador și Moroșanu, în cușcă

Întâlnirea dintre Jador și Cătălin Moroșanu în sala de antrenamente a reprezentat o experiență interesantă și provocatoare pentru amândoi. Artistul a demonstrat că are un potențial neașteptat în ceea ce privește forța pumnului.

Jador: „Fac asta doar de fun sa nu va aud cu bătăi ca eu îmi câștig altfel existența! Am venit la sală la Moro să mai dau jos din burtă și a acceptat să mă lase să îi dau niște lovituri așa, calumea.”

Cătălin Moroșanu: „Dar cât poți de tare. Dă-i două, hai!”

Jador: „Unde?”

Cătălin Moroșanu: „ În cap! Băi, ești nebun? M-ai văzut?”

Jador: „Dar de ce nu cazi?”

Cătălin Moroșanu: „Că-s tare, de aia!(...) Fără caterincă, știi ce tare dai? Să mor dacă nu.”

Va face box de performanță?

Jador respinge ideea de a se implica în box și clarifică intențiile întâlnirii cu Cătălin Moroșanu. Jador a dorit să clarifice că nu are intenția de a deveni boxer și că întâlnirea sa cu Cătălin Moroșanu a avut un scop pur amuzant. Artistul subliniază că nu își dorește să își câștige existența din practicarea boxului. În concluzie, cei doi au încheiat întâlnirea într-o atmosferă prietenoasă și s-au îmbrățișat în semn de camaraderie.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jador mami!????❤️ (@jador_adevarat)

Carmen Harra, despre problema de sănătate a lui Jador

Jador spunea fanilor că renunță la muzică din motive de sănătate, anunțându-și retragerea într-un mesaj îngrijorător. Carmen Harra a făcut previziuni legate de boala și evoluția sa. Fanii sunt curioși și își exprimă îngrijorarea în privința sănătății artistului. Aceștia speră că Jador va primi sprijinul necesar și se va recupera complet. Ei așteaptă cu interes informații suplimentare despre previziunile fascinante ale lui Carmen Harra.

„El nu este un suflet de om care să moară oricum. El este, însă, încercat acum. Când intri în anii karmici, bolile karmice, care sunt cele ereditare, aici este ceva la el în codul lui genetic, există ceva care se transferă de la părinți. El este speriat, este tânăr și frumos, e talentat, eu îl apreciez. El trece printr-o perioadă din care are să iasă și o să își continue muzica lui și o să fie foarte bine, deci vreau ca fanii lui să se liniștească.”, a declarat Carmen Harra, în cadrul emisiunii WoWnews.

Carmen Harra atrage atenția asupra sistemului medical din România, sugerând că tratamentul corect pentru Jador ar putea întâmpina dificultăți. Este necesară îmbunătățirea sistemului pentru a asigura servicii medicale de calitate și recuperare adecvată. Speranța este ca artistul să primească îngrijire corespunzătoare și sprijin în procesul de vindecare.

„Vreau să primească tratamentul medical real, pentru că nu-l primește, nu este tratat așa cum trebuie. Se fac investigații, se pot da diagnostice greșite apropos de sistemul medical, unde i-aș sfătui pe unii dintre ai lui să îmi dea un semnal pentru că am mai multe lucruri să le spun, despre ce se întâmplă cu el.

Nu este chiar ceea ce cred doctorii și aici este o chestie unde el poate fi ajutat cu niște informații", a mai spus clarvăzătoarea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 09 iul 2023, 12:49 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience