Jador, pregătit să se însoare. Artistul și-a cerut iubita în căsătorie: ”Te iubesc cel mai mult”

Sursa foto: Jador, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Jador, instagram

Jador este mai îndrăgosit ca niciodată. Artistul și-a cerut iubita în căsătorie. 

În ciuda problemelor de sănătate cu care se confruntă, Jador trăiește cele mai frumoase momente din viața sa, după ce și-a găsit fericirea în brațele unei domnișoare. Artistul și Alexandra Dobbia sunt de nedespărțit, mai ales în momentele grele. 

Jador și-a cerut iubita în căsătorie

Artistul își arată zilnic dragostea față de iubita sa, iar acum a decis să-i pună marea întrebare. Simplu și sincer, pe stradă, îmbrățișând-o și sărutând-o, Jador a întrebat-o pe Alexandra dacă vrea să fie soția sa. 

„ Te iubesc cel mai mult din lumea asta și aș vrea să fii soția mea. Te-am întrebat acum. Vrei?... O cer zilnic de soție”, a spus Jador, pe Instagram.

Timidă, dar fără să stea pe gânduri, iubita artistului i-a dat imediat un răspuns afirmativ, și, și-a sărutat cu patos partenerul. 

„ Da. Dar de ce îmi pui blițul ăla?! ”, a fost răspunsul dat de Alexandra Dobbia, iubita lui Jador.

Citește și: Jador și Cătălin Moroșanu se întâlnesc în cușcă. Artistul surprinde pugilistul cu o lovitură de forță: „Băi, ești nebun?” / VIDEO

Carmen Harra a prevestit o posibilă căsătorie pentru Jador

"Până în martie 2024, el are șansa să cunoască alți oameni interesanți. Pe mine nu m-ar surprinde dacă în viața lui ar apărea cineva brusc sau dacă el cu această fată face o decizie majoră pe parcursul acestui an, în special în toamnă, spre finalul anului.

Pe mine nu m-ar surprinde dacă el s-ar  căsători cu această fată  sau dacă s-ar muta împreună. Și-ar lega destinele, pentru că momentul de a o face este foarte favorabil pentru el",  a explicat Carmen Harra, în exclusivitate la  WOWnews.

Carmen Harra, adevărul despre boala lui Jador

„El nu este un suflet de om care să moară oricum. El este, însă, încercat acum. Când intri în anii karmici, bolile karmice, care sunt cele ereditare, aici este ceva la el în codul lui genetic, există ceva care se transferă de la părinți. El este speriat, este tânăr și frumos, e talentat, eu îl apreciez. El trece printr-o perioadă din care are să iasă și o să își continue muzica lui și o să fie foarte bine, deci vreau ca fanii lui să se liniștească.

Vreau să primească tratamentul medical real, pentru că nu-l primește, nu este tratat așa cum trebuie. Se fac investigații, se pot da diagnostice greșite apropos de sistemul medical, unde i-aș sfătui pe unii dintre ai lui să îmi dea un semnal pentru că am mai multe lucruri să le spun, despre ce se întâmplă cu el.

Nu este chiar ceea ce cred doctorii și aici este o chestie unde el poate fi ajutat cu niște informații", a declarat Carmen Harra, în cadrul emisiunii WoWnews.

„El nu va fi victima acestei boli și o să iasă din această situație, chiar îl văd călătorind, îl văd venind în America în viziunea mea, îl văd că se reface, are o perioadă înfloritoare din multe puncte de vedere, o să se întâmple foarte curând.

Problema lui este digestivă. Problema lui este între esofag, stomac, intestin. Acolo e problema lui, dar mai e și ceva legat de ce se i întâmplă în sânge. La el aș recomanda să i se facă un test medical, care determină la nivelul sângelui nivelul de proteine și putem afla dacă, într-adevăr, cancerul acesta de colon există sau nu în sistemul lui. E un text simplu.

Nu știu dacă doctorii i l-au făcut, ceva mă face să cred că nu. Ceva mă face să cred că ei nu știu cum să trateze această situație. El este speriat, dar este normal pentru că el are o cumpănă peste care va trece destul de curând și vreau ca mesajul acesta să ajungă la el. Are o protecție divină.", a mai adăugat Carmen Harra.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 10 iul 2023, 21:08 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience