Jador nu s-a mai abținut. Răspunsul cântărețului când a fost întrebat de ce s-a despărțit de Oana Ciocan: „Sper să înțelegeți”

Data publicării:
Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador
Descriere foto: Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Jador a rupt tăcerea și a răspuns curiozităților, după ce s-a spus că el și Oana Ciocan s-au despărțit, la scurt timp după ce a cerut-o în căsătorie. 

 

Jador și Oana Ciocan au ținut primele pagini ale ziarelor, după ce artistul a cerut-o pe iubita sa în căsătorie în competiția Survivor All Stars. Deși nu a avut inel, fosta Războinică a spus din tot sufletul marele „DA”. La întorcerea în țară, artistul a făcut totul ca la carte și a cerut-o, din nou, de soție pe Oana Ciocan, dar de data aceasta cu un inel superb. Ulterior, cei doi au vorbit despre planurile de nuntă, dar și despre copil.

Cu toate acestea, s-a zvonit recent că după doar câteva luni de relație, cei doi și-au spus „adio” și ar fi luat-o pe drumuri separate, lucru care nu a fost confirmat însă de Oana și Jador. Totul ar fi pornit după ce artistul ar fi făcut un live pe pagina sa de TikTok în care a confirmat despărțirea, însă nu se știe dacă videoclipul a fost unul recent sau din trecutul amoros al lui Jador. De aici a pornit o întreagă controversă.

Jador nu s-a mai abținut. Răspunsul cântărețului când a fost întrebat de ce s-a despărțit de Oana Ciocan: „Sper să înțelegeți”

Vestea despărțirii i-a șocat pe fanii celor doi, care s-au întrebat dacă este adevărat. Unii au spus însă că este doar o strategie de marketing și că Oana Ciocan și Jador sunt un cuplu ca și până acum. Mai mult, după toate zvonurile care au apărut recent, cei doi au fost surprinși de paparazzi împreună într-un club, acolo unde se sărutau cu patos.

Astfel, întrebarea care a stat pe buzele multora a fost „S-a despărțit sau nu Jador de Oana Ciocan?”. Răspunsul a fost oferit chiar de artist în cadrul unui videoclip postat pe pagina sa de Facebook. Deși nu a spus clar dacă el și Oana și-au spus într-adevăr „adio”, artistul a mărturisit că a decis că nu mai vrea să ofere detalii despre viața sa personală. El a vorbit și despre faptul că a văzut că în presă au apărut astfel de speculații, dar nu a vrut nici să confirme afirmațiile, nici să le nege.

„Nu mai vreau să dau astfel de detalii din viața mea personală, pentru că cu cât mi-am expus mai mult viața personală, cu atât oamenii m-au criticat mai mult și cu atât am primit mai multe injurii, mai multe critici și lucruri care nu țin de mine. Și lucruri pe care eu le ofer oamenilor și am decis că viața mea personală este viața mea personală și nu voi mai spune nici da nici nu, nu voi comenta în niciun fel.

Am văzut știri, pur și simplu nu mai comentez despre acest subiect, este viața mea, nu vreau să o expun și sper că înțelegeți. Oamenii care mă iubesc sper să înțeleagă că nu îmi mai doresc lucrul ăsta. Deci sper să înțelegeți că oamenii mă critică foarte ușor și nu mai vreau să dau detalii din viața asta”, a mărturisit Jador pe pagina sa de Facebook.

Te-ar putea interesa și: Jador și Oana Ciocan și-au spus „adio”. Cântărețul a confirmat că suferă: „Mănânc mult de nervi!”

„De ce ar trebui ca viața mea personală să fie sub lupa publicului?”

Artistul spunea că vrea ca fanii să-i respecte decizia de a avea puțină intimitate în viața personală și să-i permită să se concentreze pe cariera muzicală.

„Vă mulțumesc pentru susținerea continuă și pentru aprecierea muzicii mele. Însă aș vrea să vă întreb: nu credeți că și eu, ca oricare alt om, am dreptul la intimitate? De ce ar trebui ca viața mea personală să fie sub lupa publicului? Nu ar fi mai frumos să ne bucurăm împreună de muzică și de emoțiile pe care le transmite? Viața mea privată este doar a mea. Relațiile mele, preferințele mele, ceea ce îmi place și ceea ce nu îmi place - toate acestea fac parte din lumea mea personală. De ce este important să păstrăm această limită între artist și om? Pentru că intimitatea îmi oferă liniștea și echilibrul necesar pentru a crea muzică autentică.

Împărtășesc cu voi ceea ce este esențial prin muzica mea. Nu este suficient să ne bucurăm de această conexiune? Vă rog să respectați nevoia mea de intimitate și să ne concentrăm pe ceea ce ne aduce cu adevărat împreună: muzica. Vă mulțumesc pentru înțelegere și susținere! Cu respect, Jadorașu vostru”, a scris artistul într-o postare făcută pe pagina sa Instagram, pe care a șters-o ulterior.

Te-ar putea interesa și: Jador și Oana Ciocan, anunț surprinzător despre relația lor. Hotărârea pe care au luat-o la câteva luni de când s-au decis să formeze un cuplu



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel