Jador și Oana Ciocan și-au spus „adio”. Cântărețul a confirmat că suferă: „Mănânc mult de nervi!”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Fanpage Jador/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Fanpage Jador/Instagram

Jador și Oana Ciocan s-au despărțit! Cântărețul a confirmat că separarea de femeia pe care o considera deja mama copiilor lui i-a lăsat un gol în suflet.

Jador și Oana Ciocan s-au despărțit! Cântărețul a confirmat că este din nou singur în timpul unui live pe TikTok. Cei doi, foști concurenți la Survivor All Stars 2024, au ajuns la separare după doar câteva luni de relație, în ciuda planurilor mari de viitor. Artistul o considera pe Oana o potențială soție și mama viitorilor săi copii. Cu toate acestea, relația lor s-a încheiat brusc, iar toate planurile lor de viitor s-au spulberat.

Jador și Oana Ciocan s-au despărțit!

Vestea despărțirii dintre Jador și Oana Ciocan a șocat fanii. Timp de câteva luni, cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar artistul o vedea pe Oana drept viitoarea sa soție și mama copiilor săi. Cu toate acestea, recent, Jador a anunțat despărțirea și a făcut câteva declarații surprinzătoare.

Înainte de a confirma vestea, el a șters toate fotografiile cu ea de pe rețelele sociale. Această decizie a luat prin surprindere pe toți cei care îi urmăreau, marcând un final neașteptat pentru relația lor promițătoare.

Te-ar putea interesa și: După ce s-a zvonit în repetate rânduri că Oana e însărcinată, Jador face anunțul: „Abia aștept să fim trei, soția mea superbă”

Ce le-a transmis cântărețul urmăritorilor săi

Recent, cântărețul a făcut un Live pe TikTok pentru a discuta cu urmăritorii săi. Vizibil abătut și emoționat, internauții l-au întrebat ce s-a întâmplat. În acel moment, cântărețul a recunoscut că el și Oana Ciocan s-au despărțit.

„Da, m-am despărțit. M-am despărțit și sunt pe fond nervos, mănânc mult.”, a spus Jador în cadrul sesiunii live de pe TikTok, conform protv.ro.

După ce a confirmat despărțirea de Oana Ciocan, Jador a început să început să fredoneze versurile unei piese, care duc cu gândul la o separare.

„Noaptea nu am somn, că plâng de al tău dor./ Oare nu ți-e bine, te mai gândești la mine?!/ Nu mai am pe nimeni aproape de mine, te-am avut numai pe tine./ Cine te mai alintă sau măcar să spună la culcare 'noapte bună'?” sunt versurile pe care le-a fredonat Jador, în timpul live-ului de pe TikTok.

Artistul a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan în timpul emisiunii Survivor All Stars 2024, unde amândoi erau concurenți. După întoarcerea acasă, relația lor a continuat, iar acesta își exprima dorința sinceră de a face nuntă cu ea în viitor. Cu toate acestea, viitorul pare că le-a rezervat altceva.

Te-ar putea interesa și: Jador și Oana Ciocan, anunț surprinzător despre relația lor. Hotărârea pe care au luat-o la câteva luni de când s-au decis să formeze un cuplu



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel