Jador le-a cerut ajutorul fanilor. Cu ce probleme se confruntă celebrul artist: „Am probleme nu mari, foarte mari”

Data publicării:
Jador, sursa foto Instagram
Descriere foto: Jador, sursa foto Instagram

Jador are probleme mari în ultima perioadă. Acesta le-a cerut sfatul fanilor săi. 

Jador este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Scoate hit după hit și se bucură de admirația a milioane de fani. Celebrul cântăreț le-a dezvăluit fanilor de pe Instagram cu ce probleme se confruntă în ultima perioadă. Jador are mari probleme cu somnul, acesta nu poate dormi și se simte tot timpul obosit. Le-a cerut fanilor sfatul pentru a scăpa de această afecțiune.

 
„Nu știu care din voi aveți probleme cu somnul dar eu am probleme nu mari, foarte mari. Mi-e somn de mor. Ascult muzică, nu pot să dorm, încerc să dorm, nu pot să dorm”, a spus Jador în filmulețul postat pe Insta Story.


Jador se bucură din plin de succesul lui, chiar dacă ceea ce îi lipsește acum este dragostea. Artistul susține că este încă îndrăgostit de fosta lui iubită din copilărie, Georgiana, dar relația lor nu poate funcționa din cauza geloziei. Tânăra nu poate trece peste succesul nebun pe care Jador îl are în rândul domnișoarelor. 


„Gelozia ei nu ne lasă să fim împreună. Când apar la televizor, fetele sar pe tine, pe ele le interesează că apar la televizor, nici dacă am bani sau dacă sunt băiat bun sau nu. Există și femei care iubesc bărbatul pentru caracter, nu toate se uită doar după bani. Eu am încercat să fiu foarte cuminte. Îmi scriu multe fete pe Instagram, dar nu am răspuns nimănui. Am încercat să am ceva serios cu ea, dar e geloasă. Era geloasă și înainte, dar nu chiar așa”, a povestit Jador la Xtra Night Show.


Succesul artistului a venit odată cu participarea lui în emisiunea „Puterea Dragostei” de la KanalD. Jador spune că și-a dorit dintotdeauna să fie un artist cunoscut și este recunoscător pentru tot ce i se întâmplă. 

 

Citește și: Jador, în lacrimi. Drama prin care a trecut artistul după ce părinții lui s-au îmbolnăvit: „Nu mâncam câte două-trei zile”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel