Jador, în lacrimi. Drama prin care a trecut artistul după ce părinții lui s-au îmbolnăvit: „Nu mâncam câte două-trei zile”

Data actualizării: | Data publicării:
Jador, captura foto Youtube, sursa Teo Show
Descriere foto: Jador, captura foto Youtube, sursa Teo Show

Jador este unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului. Dar nimeni nu cunoaște greutățile prin care a trecut în perioada copilăriei. 

Jador este tot timpul cu zâmbetul pe buze și foarte optimist, dar oamenii nu îi cunosc adevărata poveste de viață. În lacrimi, artistul a povestit clipele grele prin care a trecut după ce părinții săi s-au îmbolnăvit grav. Jador a avut grijă de toată familia și a dus în spate greutățile gospodăriei. 


„Eu n-am avut parte de o educație aleasă de la început. M-am autoeducat singur. Mama mea când era tinerică vorbea foarte urât cu mine, foarte urât. Și tata la fel. Dar eu m-am rugat foarte mult pentru ei ca să-i aducă Dumnezeu pe unda asta”, a mărturisit Jador în cadrul emisiunii „Teo Show”. 


Artistul, încă de mic copil se ducea la Biserică. Era foarte apropiat de divinitate și el a fost cel care și-a îndrumat părinții să se pocăiască. Jador își dorea foarte mult să ajungă cântăreț, dar problemele financiare cu care se confrunta familia, nu îi dădeau mari speranțe că visul i se va îndeplini. 


„S-a îmbolnăvit mama foarte grav și tata i-a promit lui Dumnezeu că dacă se vindecă mama, se pocăiește. Nu s-a pocăit și s-a îmbolnăvit și el”, a povestit cântărețul printre lacrimi.


„În perioada aia nu prea am mâncat, de aia spun că am avut antrenament la „Survivor”. Nu mâncam câte două-trei zile, aveam rar așa mâncare. Nu-mi permiteam să-i mai cer lui tata bani, că știam că el e dispus să vândă tot să fie mama bine. Lucram eu, dar nu-mi ajungeau banii, trebuia să plătesc mai multe chestii”, a mai adăugat acesta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel