Jador, informații explozive despre Survivor All Stars. Cum au „păcălit” fetele contractul: „Au fost hoațe”

Data publicării:
Jador/ captură video Youtube
Descriere foto: Jador/ captură video Youtube

Jador a făcut o serie de dezvăluiri din culisele concursului Survivor All Stars.

După descalificarea de la Survivor All Stars, Jador a făcut mai multe dezvăluiri, pentru a-i ajuta pe cei de acasă, care privesc emisiunea din fața micilor ecrane, să înțeleagă mai bine formatul emisiunii și să afle, de fapt, în ce condiții trăiesc concurenții acolo. O informație extrem de neașteptată a fost și cea în care artistul spune că în sezonul All Stars, fetele au „păcălit” contractul, pentru a putea avea parte de condiții de igienă optime. 

„Fetele anul ăsta au fost hoațe, și-au pus toate în contract că au boli de piele, ca să se spele. Eu nu. Nu doar eu am venit cu Biblia, au fost mai mulți. Te trezești de dimineață, îți bagă ăia camera în față, se duceau toți prin junglă să-și facă problemele, te duci ca la țară, când erai mic, eu am mai făcut așa, nu am avut o problemă cu asta. După, te duci la joc.”, a dezvăluit Jador, într-un videoclip de pe Youtube.

Te-ar putea interesa și: Cristi Mitrea și Jorge, scandal în direct: „ La probe erai zero barat. Ce cauți la Survivor All Stars?”

Jador, momente de panică la Survivor All Stars

Există extrem de multe situații pe care oamenii nu le cunosc despre show-ul de pe Pro TV, pentru că la televizor sunt difuzate mult mai puține cadre decât se filmează în realitate. Astfel, artistul a povestit una dintre întâmplările care i-a dat la propriu fiori.

„Totul e incomod acolo. Uneori terminam jocurile noaptea târziu, era frig și veneai pe niște valuri extraordinar de mari, era să se răstoarne barca cu noi. Pur și simplu nu aveam o lumină, nimic, eram în mijlocul mării. A fost o chestie foarte nasoală, ne-am speriat, era și o ceață de nu vedeai nimic, îmi era frică. Când te dai jos din barcă, intri până la brâu în apă, pentru că nu te lasă la mal, te uzi. Pe fete trebuia să le cărăm.”, a continuat acesta.

VEZI și: Jador a dezvăluit adevăratul motiv al descalificării de la Survivor All Stars: „Nu a fost că am încălcat eu regulamentul” / VIDEO

Motivul pentru care a încălcat regulile jocului

Chiar dacă ar fi putut să continue competiția Survivor All Stars, Jador a fost descalificat din concurs, după ce a încălcat regulile jocului. Gestul făcut de el a fost unul din disperare, susține el, întrucât producătorii nu și-ar fi respectat una dintre promisiunile pe care i le-ar fi făcut de la începutul jocului.

„Eu le-am zis că o vreau pe Oana aici, o aduci, bine, nu, am plecat. Mi-au zis că în două zile. Am așteptat timp de două săptămâni și era mâine, mâine. Și apoi au zis că mi-o aduc la consiliu. M-am enervat și de asta am plecat, am fugit. Nici nu mă interesa jocul. 

După ce am mâncat tiramisu (n.r câștigat la recompensă), Războinicii au venit și mi-au lins farfuria. Mai aveam o felie de tort, pentru că era ziua lui Zmărăndescu, i-am dat felia lui ăla de mi-a lins farfuria. Toți oamenii care sunt acolo merită tot respectul, nu are nimeni dreptul să-i judece, pentru că e cumplit.”, a mai dezvăluit Jador. 

Citește și: Cum s-au cunoscut, de fapt, Oana Ciocan și Jador: „A doua zi s-a mutat la mine”. Artistul a cerut-o în căsătorie la Survivor All Stars



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel