Jador, despre cel mai mare regret al său: „Eram un copil nenorocit, un rău”

Data actualizării: | Data publicării:
Jador, sursa foto Instagram
Descriere foto: Jador, sursa foto Instagram

Jador este unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului. Dar puțini oameni știu cum era acesta în perioada copilăriei. 

Jador se bucură de un succes imens pe plan profesional. Artistul a cunoscut succesul după ce a participat în emisiunea Puterea Dragostei. Acum este unul dintre cei mai ascultați cântăreți din generația nouă și a colaborat cu nume sonore din industrie. 


Chiar dacă acum are tot ce își dorește, copilăria lui Jador a fost grea. Familia artistului a avut mari probleme financiare, iar Jador a trebuit să se adapteze condițiilor.


Acesta a vorbit și despre cel mai mare regret al său. Chiar daăc părinții făceau multe sacrificii pentru el și pentru educația lui, acesta nu aprecia și era un copil obraznic. Jador a fost chiar și exmatriculat din cauza unui incident cu un coleg. 


„Aveam un lac și tata muncea acolo și venea ars pe față de la frig. I se lua pielea de pe față. Lua cinci lei pe zi și nu apreciam. El muncea cinci zile și îmi dădea 35 de lei, ca să mă țină la liceu.


Dacă realizam eu atunci… Cea mai rea chestie care mi s-a întâmplat a fost că m-au dat afară din liceu pentru că eram obraznic. M-am mutat la alt liceu și acolo am început să învăț”, spunea Jador, potrivit VIVA!


Jador spune că părinții lui nu l-au încurajat să se ducă mai departe cu studiile, dar el și-a dorit să facă o facultate. Artisul a obținut nota 7,24 la BAC și a absolvit Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale din București, fiind licenţiat în Ştiinţe Economice. 


„Mă mai duceam și la școală cu pantalonii rupți, că nu aveam alții. (…) Mama cu tata nu m-au încurajat niciodată. Nu m-au încurajat nici să dau bacul. Probabil nu mai aveau speranțe, că eram un copil depravat. Eram un copil nenorocit, un rău, și probabil și-au pierdut speranța. M-au dat afară din liceu că m-am bătut cu unul”, a mai povestit cântărețul.

 

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei, sărut pasional în văzul tuturor: „Iubirea învinge mereu”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel