Jador are din nou probleme cu Poliția. De ce a fost oprit artistul în mijlocul Capitalei: „Mă omoară viteza”

Data publicării:
Jador, sursa foto Instagram
Descriere foto: Jador, sursa foto Instagram

Jador a luat multe amenzi de-a lungul timpului din cauza vitezei mult prea mare. Ce a pățit de această dată îndrăgitul cântăreț?

Jador este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Chiar dacă se bucură de un succes imens pe plan muzical, acesta nu este ocolit de necazuri. Artistul a fost foarte des oprit în trafic de Poliție și de multe ori a suportat amenzi usturătoare din cauza vitezei. Ba mai mult, acesta a avut și permisul suspendat. 


”M-a oprit pentru un control de rutină, absolut nimic altceva. Am fost OK, m-a salutat, l-am salutat și am plecat”, spune Jador. L-am văzut pe cel care mi-a făcut poză, era în spatele meu. Nu am fost niciodată prins așa, dar toate au un început, a spus cântărețul pentru Cancan.

 

Pentru Jador nu este prima oară când este oprit de către Poliție. Artistul a luta multe amenzi în trecut din cauza vitezei. 


„Astea două le-am luat acum trei zile. Amândouă în aceeași zi și permisul suspendat. Am dovadă două zile. Am luat multe amenzi, permisul l-am mai avut suspendat o dată, tot din cauza vitezei, mă omoară viteza. Nu știu, când te grăbești îi dai un pic”, spunea pe atunci artistul.


Jador a cunoscut succesul după participarea la emisiunea Puterea Dragostei. De atunci, artistul a doborât record după record. Piesele lui au fost mereu în trending și au cucerit toate topurile muzicale. Chiar dacă are foarte mulți fani care îi ascultă melodiile, nu de puține ori, artistul a fost pus la zid din cauza genului de muzică pe care îl cântă. Legat de colaborarea cu Loredana Groza pentru melodia „Fericire”, Jador afirmă că a fost vorba de discriminare din partea oamenilor. 


„Am văzut la televizor: Loredana a făcut piesă cu nouă maneliști. Nici nu mai contam, noi eram nouă maneliști. Și era acolo cine? Florin Salam, Vali Vijelie, Jean de la Craiova, eu, care să zicem că nu trebuie să aibă atât respect că mna e mai tânăr, dar punem pentru ăia vechi, care sunt niște artiști.


Loredana și restul. Loredana este o artistă de excepție, foarte bună și o apreciem cu toții și o iubim dar în ochii unora suntem doar niște maneliști.


Asta pentru că ne consideră niște analfabeți, niște needucați și multe alte lucruri. Cum să comentezi de niște oameni valoroși? Dar nu, noi suntem țigani și suntem într-adevăr huiduiți în anumite contexte”, i-a mărturisit Jador lui Damian Drăghici pe Youtube.

 

Citește și: Jador, Cătălin Moroșanu și Lino Golden au lansat imnul Survivor România: „Melodiile mele sunt inspirate din tot ce trăiesc”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel