Jador, Cătălin Moroșanu și Lino Golden au lansat imnul Survivor România: „Melodiile mele sunt inspirate din tot ce trăiesc”

Data publicării:
Jador și Cătălin Moroșanu, captura foto Youtube/ sursa Jador
Descriere foto: Jador și Cătălin Moroșanu, captura foto Youtube/ sursa Jador

Jador, Lino Golden și Cătălin Moroșanu au pregătit o surpriză imensă pentru fani. Cei trei au lansat „Sunt o forță”. 

Cătălin Moroșanu, Jador și Lino Golden au lansat piesa mult așteptată de toată lumea. Cei trei s-au lăsat inspirați de competiția Survivor și au scos piesă nou. „Sunt o forță” a strâns în doar patru ore de la lansare 450.000 de vizualizări pe Youtube. Jador spune că este o piesă de suflet pentru el, mai ales că ideea proiectului a fost gândită încă de pe vremea când se afla pe plajele din Republica Dominicană. 


„Este foarte important pentru mine să știți că ideea acestui proiect, a acestei formule, fiecare detaliu, inclusiv cel mai scurt cadru au fost concepute pe plaja din Republica Dominicană, în serile când nu mă aveam decât pe mine și pe Dumnezeu.


Forța vine de la Dumnezeu, bunătatea din suflet dar inspirația vine din orice întâlnesc in fiecare zi, drept urmare melodiile mele sunt inspirate din tot ce trăiesc!”, a scris Jador la Insta Story.

 

„Am plâns la melodia asta… Mi-am adus aminte de voi doi cum erați în junglă… Bravo Jador. Forța Moro! Sunteti minunați', „Wow! Ce videoclip! Beton! Si melodia! O FORȚĂ! Bravo,  băieții!”, „Doar ce a ieșit de o oră și eu deja am ascultat-o de 25 de ori! Fortza !!! Jador nr 1”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor de pe Youtube. 


Cei trei foști concurenți Survivor spun că piesa lor va ajunge hit și va doborî toate recordurile muzicale. 


„Oameni buni, ne-am adunat aici toți trei să facem cea mai șmecheră piesă. Facem piesa asta, o să filmăm mâine. Este cel mai mare proiect muzical”, a mărturisit Jador pe pagina lui de Instagram, atunci când a anunțat colaborarea pentru piesa „Sunt o forță”.


Chiar dacă vocea nu este punctul lui forte, Cătălin Moroșanu este încrezător în această colaborare muzicală: „Eu nu prea le am cu vocea. Lansez o nouă piesă după șașe ani. O să vină și băiatul în trending acum, n-am ce face. Piesa o să fie bombă”,  a mărturisit Cătălin Moroșanu.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel