Jador are coșmaruri din cauza competiție Survivor: „Nu mă aşteptam la aşa ceva, la un asemenea vis urât”

Data publicării:
Jador, foto Instagram
Descriere foto: Jador, foto Instagram

Jador a fost nevoit să părăsească competiția Survivor România din cauza unor probleme medicale. Ce coșmar îl urmărește pe artist?

Jador este unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului. De mic copil și-a dorit să ajungă cântăreț, iar succesul a venit a venit peste noapte. Melodiile sale reușesc să doboare record după record, iar în mediul online se bucură de o comunitate numeroasă de fani. 


Jador a participat la Survivor România, de unde a fost nevoit să plece din cauza unor probleme medicale. Artistul spune că încă are coșmaruri din cauza competiției și se plânge că nu poate dormi noaptea. 


„Odată cu întoarcerea acasă, am constatat că am parte de un coşmar, cu care nu aş fi crezut că mă voi confrunta vreodată. Se face, de fiecare dată, că deşi ştiu că sunt acasă, în patul meu, sunt trezit pe neaşteptate din somn şi o voce metalică mă anunţă că trebuie să mă întorc în Republica Dominicană.


Mai mult, odată ajuns acolo, trebuie să intru automat în concurs, pe traseele alea dificile de care mă bucur că am scăpat. Cu alte cuvinte, redevin concurent, cu toate grijile şi greutăţile inerente acelui concurs!”, a mărturisit Jador, pentru impact.ro.


Jador spune că încă a rămas cu instinctul de concurent, iar asta nu îi dă pace noaptea. Chiar dacă toată experiența din Republica Dominicană a fost foarte frumoasă pentru artist, ceea ce îl neliniștește pe artist este accidentarea pe care a suferit-o la picior și care l-a împiedicat să dea tot ce este mai bun pe traseu. 


„Se pare însă că instinctul a urcat cu mine în avion şi a aterizat la Bucureşti. Nu mă aşteptam la aşa ceva, la un asemenea vis urât, ce mai, coşmar, în toată regula! Şi e coşmar fiindcă realizez că nu pot concura la cel mai înalt nivel, tot din cauza piciorului, şi asta mă face furios şi chiar neputincios, în egală măsură.


Nu vreau să mă dezamăgesc nici pe mine, nici pe colegi, dar rana de la picior nu mă lasă în pace nici măcar când dorm”, a continuat Jador. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel