Jador, aproape de MOARTE de trei ori în aceeaşi zi. Chiar mama lui l-a avertizat

Data actualizării: | Data publicării:
Facebook Jador
Descriere foto: Facebook Jador

Jador a mărturisit că a fost foarte aproape de moarte de trei ori în aceeaşi zi. Chiar mama lui l-a avertizat. 

„Are Dumnezeu un plan cu noi și încă nu e nimic, mi-a spus mama. Ea are vise, tata e pastor. Ea vede lucruri, ni le spune. Mi-a spus într-o zi că pot să mor de trei ori și în acea zi era să mor de trei ori, dacă îți vine să crezi.

Era să mă calce mașina, era să intru într-un TIR și a treia oara nu mai știu ce să pățesc. Trebuia să mă rog ca să-mi scape Dumnezeu viața în ziua aia, pentru că Diavolul își face meseria. Da, există lucrurile astea! Dacă Dumnezeu o boală, o primesc cu brațele deschise, deși n-aș vrea. Dacă vrei să faci ceva cu mine, nu-mi da lucruri rele, adu-mă cumva pozitiv”, a declarat Jador în podcastul Roxanei Nemeș. 

"Nu trăiesc cum vreau eu"

 

„Eu nu trăiesc cum vreau să trăiesc eu, de fapt. Mă pierd în plăcerile vieții și-mi place să trăiesc în plăcerile vieții. De exemplu, aș putea să mă abțin de la a mânca prostii, că Dumnezeu spune despre asta. Sau despre ură, mai am puțină ură în suflet, bine nu ca alții, iert foarte ușor. Am chestii pe care vreau să le îndrept. Nu aș vrea să mai vorbesc urât, nu aș vrea să mai fac greșeli, să mai jignesc pe cineva fără să-mi dau seama. Aș vrea să postesc cât mai mult, să trăiesc după voia lui Dumnezeu! Dar nu pot, am o fire omenească!”, a mai spus acesta la „Roxana te dezbracă de secrete”. 

Teo Trandafir, declarații inedite despre Jador

 

Teo Trandafir a fost invitată în emisiunea "Test de vedetă", acolo unde a primit o serie de întrebări incomode. Vedeta a fost provocată să își amintească primul sărut din viața ei, dar și să numească bărbații celebri din România cu care s-ar căsători. 


Printre bărbații cu care vedeta ar vrea să ajungă la altar se numără Cătălin Botezatu, Alin Pascal și Tudor Ionescu. La polul opus, bărbatul pe care Teo Trandafir nu îl consideră deloc potrivit pentru ea este cântărețul Jador, despre care spune că este genul de om care o intimidează. Motivul ar fi îndrăzneala artistului și faptul că vorbește tare. 

"Este hipermotric, e agitat, e inconsecvent, e imprevizibil. Mie nu-mi plac oamenii care vorbesc tare. Mă sperie, mă intimidează și mă fac să dau înapoi. Sunt convinsă că Jador, în ciuda lucrurilor pe care tocmai ți le-am mărturisit, are un suflet de aur.", a declarat Teo Trandafir, în cadrul emisiunii "Test de vedetă", de la Kanal D.

VEZI MAI MULTE AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel