Teo Trandafir, declarații inedite despre Jador: „E agitat, e inconsecvent, e imprevizibil. Mă sperie, mă intimidează”

Data publicării:
Teo Trandafir, Jador, colaj foto Instagram
Descriere foto: Teo Trandafir, Jador, colaj foto Instagram

Teo Trandafir a fost provocată să spună care ar fi bărbații celebri din România cu care s-ar căsători. Iată ce a declarat prezentatoarea TV despre Jador. 

Teo Trandafir a fost invitată în emisiunea "Test de vedetă", acolo unde a primit o serie de întrebări incomode. Vedeta a fost provocată să își amintească primul sărut din viața ei, dar și să numească bărbații celebri din România cu care s-ar căsători. 


Printgre bărbații cu care vedeta ar vrea să ajungă la altar se numără Cătălin Botezatu, Alin Pascal și Tudor Ionescu. La polul opus, bărbatul pe care Teo Trandafir nu îl consideră deloc potrivit pentru ea este cântărețul Jador, despre care spune că este genul de om care o intimidează. Motivul ar fi îndrăzneala artistului și faptul că vorbește tare. 

"Este hipermotric, e agitat, e inconsecvent, e imprevizibil. Mie nu-mi plac oamenii care vorbesc tare. Mă sperie, mă intimidează și mă fac să dau înapoi. Sunt convinsă că Jador, în ciuda lucrurilor pe care tocmai ți le-am mărturisit, are un suflet de aur.", a declarat Teo Trandafir, în cadrul emisiunii "Test de vedetă", de la Kanal D.

 

Teo Trandafir a rememorat momentul în care a primit primul sărut

 

Despre primul sărut, vedeta își amintește cu nostalgie momentul în care a fost cuprinsă în brațe de băiatul de care a fost îndrăgostită și sărutată „ca puii”.


 "Adolescența a fost cumva perioada vieții mele prolifică, pentru că am putut să dau și să primesc iubire.

Mi-aduc aminte primul sărut, cam la 16 să fi fost, dacă nu cumva 15. A fost atât de frumos, atât de emoționant, atât de jenant cumva, pentru că nu știam nici eu, nici el ce facem.


Eram îmbrăcată într-un palton pe care îl primise mama cadou, aveam un guler, oribil de altfel, din blană. Iubitul meu de atunci, care nu era iubitul meu, era prietenul meu, s-a apropiat de mine, mi-am dat seama că se întâmplă. Am închis ochii și s-a produs inevitabilul. Ne-am pupat efectiv ca puii și după aceea s-a lăsat liniștea aia penibilă. Mă ducea la școală în fiecare zi, învățam în același liceu și îmi ducea ghiozdanul.

Mă conducea în fiecare zi până la ceea ce noi numeam "etajul 2 jumate", eu stăteam la trei. Vorbeam la nesfârșit la ferestruica aia dintre paliere.", a mai spus Teo Trandafir. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel