Jador a pierdut procesul cu Poliția Română. Cum a fost sancționat artistul după ce a încălcat legea

Data publicării:
Jador, sursa foto Instagram
Descriere foto: Jador, sursa foto Instagram

Jador este urmărit de ghinion. Pe lângă problemele de la Survivor, acum artisul are probleme cu poliția.

Recent, Jador a fost oprit de poliție, după ce acesta conducea în timp ce vorbea la telefon. Ulterior, acesta a fost amendat de către oamenii legii și i-a fost reținut permisul pentru 30 de zile. Artistul nu a putut să lase lucrurile așa, motiv pentru care a atacat în instanță decizia.

Din nefericire pentru Jador, în urma dovezilor, judecătorii au decis că amenda este legală. Astfel că, pentru 30 de zile, artistul va trebui să se obișnuiască cu mersul pe jos. Incidentul a fost relatat de vedetă, supărat fiind pe agenții depoliție, considerând că au făcut un abuz.

”Data trecută când am fost la Bacău, mi-a luat permisul. Și de data asta mi l-a luat iar. Parcă sunt blestemat. Ce Poliție, băi frate. Unii sunt de treabă, am întâlnit niște polițiști de treabă. Bă, ai greșit, da, plătești! N-aveam centură, da dă-mi amendă! Dar să-mi zici tu mie, aveam telefonul așa, pe Waze… normal că mă uit la Waze… La semafor, mai intru pe el – cât mai am, unde e poliție… Ți-l iau!

A fost doar o secundă, nu e ca și cum vorbeam la telefon! Așa vor mușchii lui, e boss, lasă să-l ia! Cum, mă, să-i iei permisul unui om, aiurea, așa? E abuz de putere ăsta! Să vezi ce râde mama de mine dacă îi zic. I-am arătat și Waze-ul! Dom’le, aveam Waze-ul! Nu știu pe unde s-o iau, nu sunt din București, sunt de la țară. E cu pietriș la mine, cu noroi, cu vaci, cu cai, cu porci. Eu nu știu prin București… Of, Doamne!”, a povestit Jador, potrivit wowbiz

Citește și: Jador, ieșire nervoasă în emisiunea lui Cătălin Măruță. Ce l-a deranjat pe artist: ”Bă, să moară… Nu se poate așa ceva!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel