Jador, ieșire nervoasă în emisiunea lui Cătălin Măruță. Ce l-a deranjat pe artist: ”Bă, să moară… Nu se poate așa ceva!”

Data publicării:
Cătălin Măruță și Jador, sursa instagram,/ colaj foto
Descriere foto: Cătălin Măruță și Jador, sursa instagram,/ colaj foto

Jador s-a enervat pe Cătălin Măruță, chiar în direct. Artistul și-a scos lavaliera și a fost cât pe ce să spargă un obiect din platou.

Inviat în platoul emisiunii La Mărută, de pe Pro TV, Jador a fost provocat să răspundă la o provocare picantă. Mai exact, artistul a trebuit să răspundă la câteva întrebări, iar în cazul în care refuza să facă acest lucru, trebuia să mânânce picant. Pentru a evita acest lucru, Jador a răspuns la câteva întrebări, însă, la un moment dat, el nu a mai putut să suporte și a făcut circ în platou, explicând că este pus într-o situație ce nu îi face cinste. Cătălin Măruță a fost surprins în momentul în care invitatul său nu s-a mai putut abține și a fost pe cale să distrugă un obiect din platou.

De asemenea, Jador nu s-a mai putut stăpâni și, și-a scos și lavaliera oferind câteva replici ce l-au surprins chiar și pe Cătălin Măruță: „Bă, să moară…nu se poate așa ceva!”

Cătălin Măruță i-a atras imediat atenția artistului i i-a explicat că nu joacă corect, motiv pentru care Jador i-a oferit o altă replică:„Tu joci corect când mă pui să mănânc împuțiciunea asta?”

După ce s-au calmat apele, Jador a continuat să răspundă la întrebările picante. Chiar dacă nu a vrut să zică ce femei i-au făcut avansuri, pentru că acestea sunt măritate, el a fost extrem de sincer când a fost întrebat de femeile alături de care și-ar dori să trăiască o aventură dacă nu s-ar afla.

„Îmi plac prezentatoarele de știri foarte mult. Simona Pătruleasa. (…) Cu orice prezentatoare de știri și din sport! (…) Aș vrea să văd gândirea din spatele seriozității pe care o prezintă. Știți cum sunt femeile, orice femeie are un tip de perversiune acolo. Dar nu zic de Simona.”, a zis Jador.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel