Jador a fost jefuit de un prieten, în propria casă: ”Să-ți fie rușine când mă vezi de acum”

Sursa foto: Jador, TikTok
Descriere foto: Sursa foto: Jador, TikTok

Jador a povestit pe rețelele de socializare o întâmplare neplăcută prin care a trecut zilele acestea.

Jador trece prin momente delicate, după ce artistul a fost jefuit. Acesta a povestit toată întâmplarea pe rețelele de socializare, pentru a-l atenționa pe cel care a recurs la acest gest, pentru că, spune Jador, este vorba despre un prieten de-al său, pe care l-a ajutat de foarte multe ori. Manelistul a fost și mai deranjat din cauza faptului că banii dispăruți nu îi aparțineau lui, ci erau ai surorii lui, care a muncit cu greu în străinătate pentru a-i obține.

„Un mesaj direct pentru cel care mi-ai ciordit din casă. Fratelo, eu mă bucur că am putut să-ți fiu alături, să-ți ajut familia, să nu ți-o las să moară de foame, așa cum te-ai plâns la mine, ți-am dat bani de fiecare dată când mi-ai cerut și știam că mai ciordești de la mine din casă așa, câțiva leuți,nu știu ce, n-am fost supărat și nici de data asta n-am fost supărat că mi-ai luat, cam multicei bani, dar nu i-ai luat pe-ai mei, i-ai luat pe-ai lu’ soru-mea și asta mă supără pentru că aia a muncit prin străinătate prin Norvegia, ca să câștige și ea niște bani. De aici m-am supărat, pe ai mei puteai să-i furi și ai luat cam multicel de data asta și ai luat și de la soru-mea și ce să-ți zic…Ț, a spus Jador într-un filmuleț pe TikTok.

Jador, acuzații grave asupra celui care i-a furat banii

Mai mult, cântărețul îi transmite celui care l-a lăsat cu o gaură în buzunar să folosească banii pentru a-și îngriji copilul, și nu pentru a-și cumpăra substanțe ilegale cu ei. 

„Să-ți fie rușine când mă vezi de acum, să lași capul în jos că, dacă o să mai am ocazia să, nu știu, să te ajut, n-o să mai ai ajutorul meu, pentru că nu-l mai meriți. Nu știu ce să zic ca să nu vorbesc urât. Mi-e milă de fetița ta, mi-e milă de ea, că de ea îmi era milă, că nu ești în stare și ești un puturos și stai toată ziua în casă și nu faci nimic. Se știe, toți apropiații mei cred că știu despre cine vorbesc, să nu mă mai privești în ochi când mă vezi. Sunt și musculos așa și sunt și de la țară puțin și dau rău cu pumnul. Nu dau, că mi-e milă de tine, lasă, măcar să-i cumperi ei, să nu-ți iei droguri de banii ăia și tu, și nevastă-ta, măcar să-i iei Pampers la copilul ăla, să-ți fie rușine.”, a continuat artistul. 

Artistul nu a avut întotdeauna o situație materială bună

Chiar dacă acum îi sprijină pe toți cei aflați la nevoie, artistul a povestit recent faptul că a avut o copilărie destul de săracă și s-a zbătut mult să ajungă să se bucure de avantajele financiare pe care le are astăzi.

„Mă mai duceam și la școală cu pantalonii rupți, că nu aveam alții. (…) Mama cu tata nu m-au încurajat niciodată. Nu m-au încurajat nici să dau bacul. Probabil nu mai aveau speranțe, că eram un copil depravat. Eram un copil nenorocit, un rău, și probabil și-au pierdut speranța. M-au dat afară din liceu că m-am bătut cu unul”, a mai povestit cântărețul în trecut, potrivit viva.

Citește și: Gheorghe Turda a scăpat de moarte ca prin minune: Am strigat “Ajută-mă, Doamne!”

Ce avere are Maria Ciobanu. Dragoș Dolănescu: ”Nu era petrecăreață ca tata”. Artista și-a făcut deja testamentulGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 03 aug 2022, 14:42 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience