Jade Jagger, fiica solistului Mick Jagger, a fost arestată în Ibiza

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ jadejezebeljagger
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ jadejezebeljagger

Jade Jagger, fiica solistului trupei Rolling Stones, Mick Jagger, a fost arestată în insula spaniolă Ibiza pentru agresarea unor ofiţeri de poliţie, a precizat joi o sursă din cadrul poliţiei, fără a oferi însă alte detalii, potrivit Reuters.

Jade Jagger, o creatoare de bijuterii în vârstă de 51 de ani, era cazată la un hotel din insula celebră pentru petrecerile pe care le găzduieşte cel puţin din data de 11 mai, potrivit paginii ei de Instagram.

Jade Jagger şi un bărbat au fost arestaţi miercuri după o altercaţie care a avut loc în capitala insulei, Ibiza Town, a relatat cel mai important ziar spaniol, El Pais, citând declaraţii ale unor martori.

Bărbatul a devenit agresiv cu chelnerii, iar cei doi au fost daţi afară din local, potrivit El Pais.

Poliţia a fost chemată întrucât bărbatul continua să profereze insulte în stradă. Când forţele de ordine au venit la faţa locului, bărbatul s-a opus arestării, iar Jade Jagger i-a atacat pe poliţişti zgâriindu-i şi lovindu-i cu pumnii, a adăugat El Pais.

Jade Jagger se va prezenta în faţa unei instanţe vineri, conform El Pais.

Sursa din cadrul poliţiei nu a dorit să confirme detaliile articolului din El Pais. Reuters nu a reuşit să o contacteze pe Jagger pentru comentarii, potrivit Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel