Jade Cover, fetița de la Românii au Talent care l-a uimit cu totul pe Mihai Bobonete: Mi se pare ceva foarte greu de exprimat la un copil ca tine

Data publicării:

Jade Cover a reușit să smulgă de la jurați toți cei patru de „Da”, timp în care Mihai Bobonete a observat un detaliu fin la actul artistei.

Jade Cover are 9 ani și este din Oradea. Ea și-a exprimat pasiunea pentru dans încă de dinaintea începerii actului său artistic, atunci când, după ce Andra Măruță a întrebat-o „Care e pasiunea ei”, fetița a zis „showdance”.

Numărul său i-a emoționat pe jurații Românii au Talent, toți patru dându-i „Da”-urile mult dorite.

 

„Ce să zic? sunt impresionat, cad e fiecare dată când văd copii ce reușesc astfel de performanțe la vârste atât de mici. Fiind admirabil, mă distrează că ea râde, mai ales că are genunchii roșii  - ceea ce îmi spune că scena Românii au Talent nu e cea mai confortabilă pentru acest fel de dans. Sper că tu în timpul liber te joci cât poți de mult.”, a spus și Andi Moisescu.

 

„Pentru mine e clar că ești talentată, atât pe dans, cât și pe actorie. Vei convinge mai mult dacă vei merge pe un act care e mai caracteristic vârstei tale. Dar asta nu are nicio legătura cu momentul de acum”, a explicat și Dragoș Bucur.

 

„Mie mi se pare că ai improvizat astăzi. Mi se pare că ai simțit totul și că unele mișcări le-ai făcut pe loc. Mi se pare ceva foarte greu de exprimat la un copil de vârsta ta.”, a completat și Mihai Bobonete.

Ceilalți jurați au fost impresionați de abilitatea lui Bobonete de a identifica momentele în care Jade a improvizat, mișcându-se după cum simte, întorcându-se ulterior la coregrafia prestabilită.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel