Jacob și Emily merg mai departe cu 4 de „Da”. Andi Moisescu: Veniți din două colțuri ale lumii și să faceți ce faceți...

Data publicării:

Jacob și Emily sunt doi dansatori balerini din două colțuri de lume diferite. Deși nu formează un cuplu amoros, cei doi fac ravagii împreună pe scenă.

„Sunt Jacob, din Scoția. Partenera mea, Emily, e din Hong Kong. Amândoi locuim în București. Eu sunt aici de 7 ani, Emily e de 6. Suntem amândoi balerini. Emily lucrează la Opera comică pentru copii, iar eu lucrez la Opera Națională. Nu suntem un cuplu în afara scenei. Ne place în România, ne-am integrat”, a spus Jacob, chiar înainte de a-și începe numărul.

Când a fost întrebată ce îi place în România, Emily a răspuns:

„Mie îmi plac peisajele diferite față de Hong Kong - deoarece este un oraș mare, înghesuit, plin de clădiri. Aici e destul de relaxant și liniștit”, a răspuns concurenta.

Auzind-o pe Emily, Mihai Bobonete a zis: „Mai stați voi 6 ani și o să vreți o casă pe la Crevedia, pe la Buftea, cu relaxarea”.

Opinia juriului

„Sunteți doi balerini extraordinar de relaxați și talentați. Sunteți foarte pregătiți. Ne bucurăm pentru că ați ales România pentru a vă desfășura activitatea”, a zis Andra Măruță.

 

„E interesant. Să veniți din două colțuri ale lumii și să faceți ce faceți. Nu te întâlnești cu așa ceva în fiecare zi”, a precizat și Andi Moisescu.

 

„Nu e nimic întunecat în ce vreau să vă spun. Mă gândeam că au fost foarte mulți copii dansatori care au venit cu ce aveau mai bun în arsenal. Adică au făcut niște momente care au depășit cu mult sfera dansului. Au ajuns în niște numere cu combinații de gimnastică, balet, acrobație. În primele secunde ale dansului vostru am rămas uimit. Aveți un dans de balet în sensul clasic. Pur și simplu spui o poveste, transmiți o emoție și lași un sentiment de bine”, a spus și Dragoș Bucur.

 

Cuplul de balerini merg mai departe cu 4 de „Da”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel