Ivana Trump, prima soţie a fostului preşedinte american Donald Trump, a încetat din viaţă

Data publicării:
Ivana Trump, captura video YouTube
Descriere foto: Ivana Trump, captura video YouTube

Ivana Trump, prima soţie a fostului preşedinte american şi mama a trei dintre copiii săi, a decedat la vârsta de 73 de ani, a anunţat joi miliardarul republican

"Sunt foarte trist să-i anunţ pe toţi cei care au iubit-o, şi au fost mulţi, că Ivana Trump a murit la ea acasă în New York", a scris Donald Trump pe reţeaua sa de socializare Truth Social, fără a preciza cauza decesului.

Fostul lider de la Casa Albă a salutat viaţa "formidabilă" a acestei foste schioare de fond şi model de origine cehă, care i-a fost soţie din 1977 până în 1992.

 

"Mândria şi bucuria sa au venit de la cei trei copii ai săi, Donald Jr, Ivanka şi Eric", a dat asigurări fostul preşedinte american.

"Mama noastră a fost o femeie incredibilă", a subliniat familia Trump într-un comunicat, citat de mai multe mass-media americane. "Ea a fugit de comunism şi a adoptat această ţară", au subliniat ei.

 

În octombrie 2017, la câteva luni de la instalarea lui Donald Trump la Casa Albă, Ivana Trump a publicat "Raising Trump", o carte în care a povestit că i-a învăţat pe copiii săi "valoarea banilor, să nu mintă, să nu înşele, să nu fure, respectul pentru alţii".

După Ivana, Donald Trump s-a căsătorit cu actriţa Marla Maples, cu care a avut o a doua fiică, Tiffany. El este căsătorit din 2005 cu Melania Trump, mama lui Barron, în vârstă de 16 ani, notează Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel