Iuliana Tudor, siluetă impecabilă la 44 ani. Care este secretul prezentatoarei TV

Data publicării:
Iuliana Tudor, foto TVR1
Descriere foto: Iuliana Tudor, foto TVR1

Iuliana Tudor, amfitrioana emisiunii „Vedeta populară”, și-a sărbătorit recent ziua de naștere. Starea vârstei împlinite, 44 de ani, este sinonimă cu liniștea, echilibrul, bucuria și împăcarea cu tot! Despre planurile din această vară, dar și despre aniversarea ei, Iuliana Tudor a vorbit într-un interviu pentru DC News.

Starea vârstei împlinite, 44 de ani, este sinonimă cu liniștea, echilibrul, bucuria și împăcarea cu tot! Despre planurile din această vară, dar și despre aniversarea ei, Iuliana Tudor a vorbit într-un scurt interviu pentru DC News.

DC News: Pentru că ne apropiem de finalul pandemiei sau, cel puțin de o pauză estivală, vă întreb ce planuri aveți pentru vara aceasta?

 

Iuliana Tudor: Câteva călătorii în România. Și câteva proiecte profesionale despre care voi vorbi la timpul potrivit. Sper să înceapă cât de cât activitatea culturală...

 

DC News: Care a fost cea mai importantă lecție pe care v-a învățat-o pandemia?

 

Iuliana Tudor: Să mă bucur de azi! De acum! Și trăiesc! Să fiu mai prezentă în viața mea! 

 

DC News: Arătați foarte bine la cei 44 de ani. Care este secretul Iulianei Tudor? Cum faceți să opriți timpul și să întineriți?

 

Iuliana Tudor: Muncesc, iubesc, mă bucur de orice, fac mișcare, am grijă ce mănânc și beau, și îmi țin inima bună! 

 

 

Citește continuarea pe DC NEWS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel