Iuliana Tudor își duce fiul la spovedit pentru prima oară: „Este rostul mărturisirii în fața lui Dumnezeu”

Data publicării:

Realizatoarea emisiunii „Vedeta populară” de la TVR 1 a dezvăluit cum petrece sărbătoarea de Paști în acest an.

„Sunt bucuroasă și emoționată, pentru că finalul postului Sfintelor Paști aduce o premieră în familia noastră – este anul în care Tudor va înțelege exact ce înseamnă Taina Spovedaniei, care este rostul mărturisirii în fața lui Dumnezeu”, declară Iuliana Tudor, considerând că fiul ei este îndeajuns de mare pentru a primi Sfânta Împărtășanie după toate rânduielile bisericești.

Ca de obicei, vedeta TVR a ales să petreacă Sărbătoarea Pascală alături de familie, în Băicoi, Prahova, la părinți. „Mă bucur că anul acesta, spre deosebire de anul trecut, putem merge cu toții la Înviere”, mărturisește Iuliana, amintindu-și de momentele triste pe care restricțiile impuse de pandemie le-au provocat în 2020. Cât despre pregătirea mesei de Paști, aceasta cade, în mare parte, în sarcina... mamei, Iuliana fiind zilnic pe platoul de filmare, de dimineața până seara, pentru înregistrarea sezonului 6 al emisiunii „Vedeta populară”. Cu toate acestea, vedeta dezvăluie că, în ciuda programului încărcat, are o contribuție cu tradiție în familie: „Ca în fiecare an, îmi este rezervată bucuria de a face eu pasca, este oarecum specialitatea mea între preparatele pe care le pregătim cu această ocazie”, mai spune ea.

Iuliana Tudor ne invită să sărbătorim românește: de Paști, toată România e populară!

Sezonul 6 al emisiunii „Vedeta populară” de la TVR 1 își începe aventura. Concurenți care ne surprind cu talentul și pregătirea lor vin să ne emoționeze și să ne aducă voie bună în case. Pe 2 mai, de la ora 21.00, Iuliana Tudor ne așteaptă la prima ediție de concurs „Vedeta populară”, la TVR 1.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel