Iuliana Tudor, cea mai puternică amintire despre sărbătorile de iarnă: Ne aducea banane și Pepsi, erau un lux pe atunci

Data publicării:
Iuliana Tudor, foto TVR1
Descriere foto: Iuliana Tudor, foto TVR1

Iuliana Tudor, amfitrioana emisiunii „Vedeta populară”, a vorbit pentru DC News despre ce a însemnat pentru ea 2021, ce planuri are pentru 2022, dar și despre cea mai puternică amintire a sa când vine vorba de sărbătorile de iarnă.

„2021 a fost un an cu muncă multă. Un an dificil, dar peste care am trecut cu bine! Sunt mândră că emisiunea „Vedeta Populară” și-a continuat drumul la TVR și mă bucur că am ajuns la șapte sezoane în care am descoperit oameni atât de frumoși și buni. Toate celelalte evenimente realizate s-au bucurat de succes la public și acest lucru ne face să mergem înainte și să construim, pentru bucuria românilor, programe speciale”, a spus Iuliana Tudor pentru DC News.

„Pentru 2022, îmi doresc să fim sănătoși cu toții. Să nu mai fim divizați... să fim toleranți cu cei care nu gândesc că noi, să acceptăm că adevărul fiecăruia poate fi diferit față de al altuia și să respectăm acest lucru fără să aruncăm cu piatra. De sărbători voi fi la părinții mei - Crăciun și Revelion. Pregătim casa, curtea și sufletele împreună pentru venirea Domnului Iisus”, ne-a mai spus Iuliana Tudor.


Cât despre cea mai puternică amintire a sa când vine vorba de sărbătorile de iarnă, vedeta ne-a zis: „La săniuș, cu vecinii mei, la colindat până nu mai simțeam picioarele de frig, mirosul de cozonaci făcuți de mama, portocalele, bananele și câteva sticle de Pepsi aduse de tati (erau un lux pe atunci)”.

Citește continuarea pe DC News.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel