Iuliana Matei va reprezenta România în competiția internațională și reality show-ul Miss Multiverse 2023, din Republica Dominicană

În urmă selecției naționale Miss Multiverse România 2023, organizată în Capitală, selecție la care au participat peste 40 de modele din România, modelul internațional Iuliana Matei a fost desemnat oficial să reprezinte România în cadrul competiției Miss Multiverse 2023, competiție care se desfășoară în acest an în perioada octombrie - noiembrie 2023. 

Activitățile zilnice cât și marea finală se vor transmite în format reality show pe mai multe televiziuni internaționale. Miss Multiverse este una dintre cele mai importante competiții de frumusețe la nivel mondial, în competiție participând an de an aproximativ 40 de țări. 

Iuliana locuiește în Constanța și în Paris, în funcție de activitățile sale de model, are 31 de ani, 1.79 m înălțime iar dimensiunile sale sunt 84-63-89.

Iuliana este absolventă a Facultatea de Istorie și Științe Politice, Specializarea Relații Internaționale și Studii Europene din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța și vorbește fluent 3 limbi străine, engleză, franceză și spaniolă.

Pasionată de modeling, în peste 10 ani de carieră în modelingul internațional, Iuliana a prezentat pentru cele mai importante branduri din industria modei precum Armani, Dior, Louis Vuitton, Gucci, Bvlgari, Chopard, Audemars Piguet, Max Mara și mulți alții, și a pozat pentru importante reviste de modă precum Elle, L’Officiele, Prestige, Luxury, Gala, etc. Iuliana a participat la cele mai importante Fashion Weeks-uri din jurul lumii, în Roma, Singapore, Shanghai, Beijing, Hong Kong, Atena și Dubai. Printre pasiunile sale se mai numără și înotul, drumețiile montane, yoga și gătitul.

„Sunt extrem de bucuroasă că am câștigat titlul național Miss Multiverse România 2023 și mă simt extrem de onorată să îmi reprezint țară în competiția internațională de frumusețe Miss Multiverse 2023. Realizare dincolo de frumusețe „Achievement beyond beauty” este mottoul acestei competiții deoarece abilitățile și realizările personalității participantelor contează mai mult decât fumusetea fizică. Această experiență este o provocare pentru mine, având șansă de a-mi testa cunoștințele și a demonstra de ce sunt cu adevărat capabilă. Responsabilitatea pe care o am în acest moment mă ambiționează și mă motivează pentru a da tot ce am mai bun în speranța câștigării marelui titlu internațional în Punta Cană. Le sunt profund recunoscătoare tuturor celor care au crezut în mine și m-au susținut de la bun început, familiei și prietenilor mei care îmi sunt tot timpul alături, dar și organizatorilor pentru că m-au considerat cea mai potrivită pentru această sarcina, desemnandu-mă pe mine dintr-atâtea fete superbe, să reprezint România în această competiție internațională.” – a declarat Iuliana Matei, reprezentanta României în competiția internațională de frumusețe Miss Multiverse 2023.

 

„Iuliana Matei este una dintre cele mai frumoase, ambițioase și inteligente ambasadoare a frumuseții delegate de către agenția noastră în cei peste 23 ani de activitate. Fiind un model profesionist cu o experiență îndelungată la nivel internațional, Iuliana are frumusețea, carismă, inteligență și calitățile necesare pentru a reprezenta România cu onoare în această competiție și de a aduce României un loc cât mai bun pe podium! Iuliana este intradevar un adevărat model demn de urmat de către toate româncele frumoase care își doresc să se remarce în acest domeniu de activitate și să promoveze valorile României peste hotare!” - ne-a declarat dl.Ernest Hadrian Böhm reprezentantul agenției ExclusivEvent și președintele Miss Multiverse România.  

 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 07 iun 2023, 07:17 | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience