Iuliana Luciu, cadou inedit de la Cristi Mitrea. Ce i-a oferit fostul iubit al Andreei Mantea

Data actualizării: | Data publicării:

Iuliana Luciu a negat că ar avea o relație amoroasă cu sportivul Cristi Mitrea. Cu toate astea, sora mai mică a Nicoletei Luciu primește cadouri de la fostul iubit al Andreei Mantea.

Iuliana Luciu și Cristi Mitrea au fost surprinși împreună la începutul lunii decembrie. La vremea aceea, prezentatoarea TV a negat orice fel de relație amoroasă cu luptătorul MMA.


Cadou inedit de Crăciun


Deși nu au recunoscut că ar forma un cuplu, cei doi sunt extrem de apropiați. Sportivul chiar i-a făcut un cadou inedit de Crăciun și a recunoscut asta pe rețelele de socializare. 

Iuliana Luciu a postat o fotografie în care nu se observă că ar purta șosete. Cristi Mitrea a certat-o imediat:


„Șosetele alea de le-am luat de Crăciun, ce ai făcut cu ele??”, i-a comentat Cristi Mitrea Iulianei

„Le-am vandut, baiatul meu, sa plec in vacanta!”, a răspuns sora Nicoletei Luciu. 

 

Ce declara Iuliana în urmă cu o lună

 

„Nu este prima oară când ieșim împreună, am ieșit de multe ori să mâncăm. Avem mulți prieteni în comun. Nu este nimic extraordinar, am ieșit de multe ori să ne distrăm. Era 1 decembrie. Ne-am nimerit în aceeași zonă și ne-am întâlnit. Asta cu pupatul, ne-am pupat pe obraz. Eu cu toți prietenii mei mă pup pe obraz, chiar dacă este pandemie, am încredere în prietenii mei.

Eu aveam gluga pe cap și ne-am pupat pe obraz, atât nimic mai mult. Îmi era foarte frig și era sigurul care putea să mă încălzească fără să dea de bănuit. Și în local era frig, chiar dacă stăteam lângă un încălzitor”, a spus Iuliana Luciu în urmă cu o lună la Antena Stars.

 

 

Cristi Mitrea are un copil cu Andreea Mantea


Cristi Mitrea a avut o relație cu Andreea Mantea, de care s-a despărțit în timp ce aceasta se afla în luna a patra de sarcină. Bărbatul îi plătește acum fostei iubite pensie alimentară. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel