Iuliana Beregoi lansează melodia Generației Z – Gucci și Prada: „Dincolo de branduri, bani și lucruri materiale, contează cel mai mult oamenii”

Data publicării:
Iuliana Beregoi, foto Instagram
Descriere foto: Iuliana Beregoi, foto Instagram

Iuliana Beregoi revine cu un nou single în atenția Generației Z – “Gucci și Prada”. 

Nu trebuie să ne lăsăm înșelați de titlul, piesa fiind despre a ne regăsi pe noi înșine, punând deoparte lucrurile materiale. Iuliana prezintă un mesaj puternic colegilor ei de generație care se pot simți compleșiți de lucrurile pe care le au sau nu.

Versurile și muzica au fost compuse de către Alexandra Ruge și Cătălin Dascălu, iar de producția piesei s-au ocupat Evangelos Siakas, Cătălin Dascălu și Alin Radu.
 

“Eu chiar cred că dincolo de branduri, bani și lucruri materiale, contează cel mai mult oamenii, iubirea, prietenia și încrederea. Suntem o generație frumoasă și trebuie să ne iubim așa cum suntem, să avem încrerere în noi și să luptăm pentru visurile noastre. Ăsta e mesajul pe care vreau să-l transmit prin piesa mea fanilor, dar și celor care mă descoperă acum” a declarat Iuliana.
 

 

 

Iuliana a avut un suuces incredibil și cu piesele Cum sună liniștea” si  “Ne iubim”. “Cum sună liniștea” a strâns 18M vizulizări pe YouTube, iar “Ne iubim” 9M vizulizări. Ambele piese au fost hit-uri ce au urcat în TOP 10 Media Forrest.
 

Iuliana Beregoi este genul de om de care nu ai cum să nu prinzi drag. La cei 17 ani ai săi este una din cele mai iubite artiste din spațiul românesc și moldovenesc, fiind primul adolescent care a vândut Sala Palatului de doua ori la rând. Contul său de YouTube însumeză 250M de vizualizări datorită pieselor și vloggurilor sale. Ea mai este protagonista serialului “Lara”, primul serial românesc care poate fi urmărit pe Netflix.

Celebritatea la 16 ani. Iuliana Beregoi, despre generația ONLINE, la Interviurile Spectacola și DC News

 

Iuliana Beregoi este actriță și cântăreață. A descoperit muzica la vârsta de 5 ani, iar de atunci nu a încetat să învețe și să se dezvolte ca artist. Clipurile ei muzicale adună milioane de vizionări, iar tinerii din România și Republica Moldova îi urmăresc fiecare acțiune pe canalul de Youtube. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel