Iuliana Beregoi, la 18 ani: Dacă mi-ar fi spus cineva că o să-mi cumpăr casa mea, în România, i-aș fi spus că e nebun

Iuliana Beregoi, foto Instagram
Descriere foto: Iuliana Beregoi, foto Instagram

Multă lume s-a mirat că Selly, pe care îl știe toată România, cheltuiește între 10.000 și 20.000 euro pe lună, dar sunt și vedete mai puțin cunoscute, cum ar fi Iuliana Beregoi, care, la 18 ani, își fac case cu etaj.

Iuliana Beregoi este cântăreață. Dar nu are niciun hit. Sau nu știu eu piesele ei. Pe Youtube, are piese și cu 13 milioane de vizualizări, notează DC News.

 

Ce mai face Iuliana Beregoi de a reușit, la 18 ani, să își ia casă în România? Tik Tok, unde are aproape trei milioane de urmăritori. Spune că este și actriță. A jucat într-un serial - „Lara” și într-un film „Lara. Aribelle și mâna destinului” (3,5 nota pe IMDB), dar și în „Două inimi”, producții despre care, cel mai probabil, n-ați auzit. Mai este și vlogger. Și cam atât. Și s-a născut în Republica Moldova.

„Daca mi-ar fi spus cineva acum 8 ani, cand cântam si dansam in fata oglinzii, ca la 18 ani o sa-mi cumpăr casa mea, in România, i-as fi spus ca e nebun. Dar Universul stie cum sa faca sa te uimească, daca muncești si dai din timpul si energia ta celorlalți, pentru a-i face fericiti. Sunt recunoscătoare pentru tot ce am si va multumesc pentru ca îmi sunteti alături. Am cel mai iubitor fan base, cea mai frumoasa familie si cea mai tare echipa de management. Va iubesc!”, a scris Iuliana Beregoi.

 

Întrebarea care se pune este când a avut timp efectiv, fizic, la doar 18 ani, să strângă atâția bani, neavând așa multă notorietate? Care este rețeta succesului? 

 

Citește continuarea pe DC News.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 23 Martie 2023, 09:02 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience