Iuliana Beregoi a fost implicată într-un accident rutier. Artista a fost rănită: "Este ziua în care era să dispar, să nu mai exist"

Data publicării:
Iuliana Beregoi, captură Youtube
Descriere foto: Iuliana Beregoi, captură Youtube

Iuliana Beregoi și-a îngrijorat fanii după ce a fost implicată într-un accident rutier grav Vedeta a fost rănită. 

Iuliana Beregoi este una dintre cele mai apreciate artiste din generația nouă. Recent, artista și-a îngrijorat fanii, pe rețelele de socializare, după ce le-a mărturisit că a fost implicată înt-un accident rutier. Tânăra a publicat mai multe fotografii și filmulețe de la locul accidentului. Potrivit imaginilor postate de aceasta, mașina în care se afla artista a fost grav avariată. Artista a povestit că totul s-a întâmplat anul trecut. De asemenea, vedeta a povestit că a fost foarte grav totul.

 

„13 octombrie 2020.  Este ziua în care era să dispar, să nu mai exist. Eram cu prietenel în oraș și știu că a început să ploău foarte tare. Și știți cât de mult iubesc ploaia. Era ora 9 jumătate și atunci l-am sunat pe tata, erqam mai multe fete și un băiat, care a zis că ne duce el acasă. Ne-am urcat în mașină, am zis să mai face un cerc prin oraș, după care să o lăsăm pe prietena mea acasă, după oe mine și celelalte prietene. Venea foarte multă apă, iar din această cauză, mașina a derapat și nu mai aveam cum să oprim. După mine, a fost un accident prostesc. Noi nu am făcut absolut nimic. Mașina aderapat, am intrat într-un copac, după am intrat în ceilalți doi.  Sincer, eu nu-mi amintesc tot accidentul. Eram într-o intersecție, m-am uitat în stânga și când să urcăm o pantă, am auzit că cineva țipă , m-am uitat în față și doar am văzut copacul. De atunci am doar flash-uri. Aveam o durere foarte mare. Nu am avut timp să reacționez, ci doar stăteam ca o păpușă și am lăsat mașina și loviturile să facă ce vor din mine. Nu am încercat să mă țin de ceva. Probabil a fost din cauza șocului.  A început să iasă foarte mult fum de la motor, toată lumea s-a speriat. Parcă și acum simt mirosul ăla de cauciuc.   , a povestit  Iuliana Beregoi într-un video pe Yo

 

Din cauza impactului eu m-am lovit la față, mi s-a spart fruntea. Tăietura era aproape până la os, până la craniu. Eu m-am lovit cu capul de scaunul din față, după am dat cu capul în geam, care s-a spart. În acel momenta m-am tăiat din nou. Prietena mea s-a speriat foarte tare, a deschis repede ușa, a început să mă miște, iar eu am început să cânt. A venit o altă prietenă pe partea mea, a deschis ușa, iar atunci când m-a scos din mașină și am pus piciorul în apă, atunci mi-am dat seama că ceva nu este în regulă. Prietenele mele când s-au uitat cu lumina de la telefon la mine și au văzut gaura din frunte s-au speriat foarte tare. Când am ieșit din mașină eram plină de sânge toată. (...)  Am aflat de la medicul la care am fost după că exista posibilitatea să îmi pierd toți mușchii de la față, dacă tăietura era puțin mai jos, a mai povestit artista. 

 

 

Iuliana Beregoi despre generația Z

 

Iuliana Beregoi a reuși cu adevărat să câștige inimile adolescenților și să mențină legătura dintre ea și aceștia. Totul despre secretul despre genereției Z: 

”Oamenii din generația Z își doresc ca visurile lor să devină realitate, cred că asta își doresc ei cel mai mult și unora li se pare imposibil de aceea am făcut această generație Z, pentru că eu vreau sa fiu cea care îi încurajează și cea care este lângă ei, și că peste orice obstacol vor da ei, eu o sa le fiu alături și o să îi ajut să treaca mai departe”, a spus Iuliana pentru SPECTACOLA. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel