Iuliana Beregoi despre generația Z: ”Își doresc ca visele lor să devină realitate”

Data publicării:
Iuliana Beregoi, foto instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Iuliana Beregoi, foto instagram

Iuliana Beregoi, fata  care a cucerit internetul, a vorbit, la INTREVIURILE SPECTACOLA , despre generația Z

Iuliana Beregoi a reuși cu adevărat să câștige inimile adolescenților și să mențină legătura dintre ea și aceștia. Totul despre secretul despre genereției Z: 

”Oamenii din generația Z își doresc ca visurile lor să devină realitate, cred că asta își doresc ei cel mai mult și unora li se pare imposibil de aceea am făcut această generație Z, pentru că eu vreau sa fiu cea care îi încurajează și cea care este lângă ei, și că peste orice obstacol vor da ei, eu o sa le fiu alături și o să îi ajut să treaca mai departe”, a spus Iuliana. 

Întrebată cum a fost perioada aceasta pentru ea, Beregoi a răspuns: 

”Sinceră să fiu la început mi se părea oribil, am zis că gata nu mai există nimic, dar până la umră nu a fost așa, am considerat o exepriență nouă, descoperind alte lucruri frumoase alături de familie, alături de fani, am descoperit tiktok-ul, s-au întâmplat foarte multe lucruri bune în carantina”.

Însă Iuliana are grijă și îi asigură un viitor și surori ei:

”Sora mea face vlog de foarte multe timp, are pieselei ei proprii, pe un alt stil. Părinții nostri sunt mândrii de noi, și fac parte din succesul nostru, niciodată nu au spus nu la o idee nouă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel