Iulian Vrabete, basistul trupei Holograf, a trecut prin COVID: „Vreau să spun că sistemul medical românesc funcționează”

Data actualizării: | Data publicării:
Iulian Vrăbete, captură video YouTube
Descriere foto: Iulian Vrăbete, captură video YouTube

Iulian Vrabete, basistul trupei Holograf, a fost internat în spital 9 zile. Artistul a povestit despre experiența sa ca pacient COVID.

Basistul trupei Holograf a fost infectat cu virusul SARS-Cov2 și a ajuns să stea în spital 9 zile. Artistul a povestit întreaga experiență. 

 

„Am trecut prin Covid. Am cerut la 112 o evaluare, am fost preluat rapid si dus la Spitalul Floreasca unde, cu eficienta si seriozitate, am fost investigat prin EKG, CT, analize de sange si chiar consult medical personal. Mentionez ca nu am avut nicio interventie sau recomandare din partea nimanui. Dupa un timp relativ indelungat, dar logic in desfasurarea lucrurilor, am fost dus la Spitalul Matei Bals pentru definitivarea schemei de tratament. In aceeasi noapte am fost repartizat la Spitalul Nicolae Malaxa, unde am ramas urmatoarele 9 zile pentru tratament. Multumesc doamnelor, domnisoarelor si domnilor doctori, asistente si infirmiere care s-au ingrijit cu absoluta dedicatie, cu intelegere si pricepere, fara macar umbra vreunei conditionari, si, repet, fara a avea vreo interventie din partea cuiva. Nu au existat favoritisme, au fost doar proceduri respectate cu remarcabila intelegere.
Acum am ajuns acasa complet vindecat si vreau sa spun ca sistemul medical romanesc functioneaza, in parametrii pe care ii are, dar este eficient, curat si disciplinat. Sper sa fie cat mai multe locuri asemenea”, a scris artistul pe pagina sa de Facebook. 

 

Trupa Holograf a rămas fără evenimente

 

Trupa Holograf a ajuns să rămână fără cântări. Solistul trupei, Dan Bittman, a dezvăluit de ce s-a ajuns la această situație.

Trupa Holograf este una dintre cele mai apreciate și iubite trupe din România. Cu toate astea, se pare că pandemia de coronavirus i-a afectat grav pe membrii trupei, motiv pentru care, Dan Bittman a anunțat că nu mai au cântări. Nimeni nu se aștepta la un asemenea anunț, mai ales că, de mai bine de 43 de ani, de la înființarea trupei, aceștia au făcut furori cu melodiile lor, ajungând mereu în cele mai înalte topuri muzicale.

Deși, cândva, tariful celor de la Holograf depășea 10.000 de euro pe show, dar acum nu mai sunt chemați la evenimente. În ultima perioadă, Dan Bittman a făcut tot mai multe declarații controversate legate de pandemie. Acesta s-a arătat de mai multe ori nemulțumit de modalitatea în care autoritățiile gestionează situația pandemică. Dan Bittman este de părere că acesta este motivul principal pentru care trupa Holograf nu mai este solicitată pentru cântări la evenimente.

 

Totodată, artistul a declarat că piesele trupei au dispărut chiar și din playlistul unor radiouri de renume.

”Din păcate, cu Holograf nu am cântări. Cred că oamenilor le e frică de mine, că sunt conspiraționistul, dușmanul numărul unu al României. Multe radiouri ne-au cam scos de când am păreri și a ajuns politica și în muzică. De exemplu, cred că Europa FM nu ne mai difuzează, nu știu dacă mai avem vreun cântec în playlist-ul lor. Și nu vreau să polemizez dar îmi place adevărul și am gura spurcată și de aia și spun.

Mai ales că Europa FM, cu ghilimele de rigoare, ne e datoare cu începuturile. Dar e politica postului și eu respect politica oricărui post.. Pe mine mă amuză chestia asta, deși e trist, dar mă amuză cum a ajuns să se schimbe lumea într-un timp foarte scurt. foarte scurt. Și cum, din păcate, politica influențează și muzica”, a mărturisit Dan Bittman pentru impact.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel