Iulian Juncănaru, renumit dentist și fost concurent Chefi la Cuțite, găsit mort în casă

Data publicării:
Iulian Juncănaru, foto Facebook
Descriere foto: Iulian Juncănaru, foto Facebook

Cunoscutul stomatolog Iulian Juncănaru a încetat din viață. Acesta a participat și la show-ul culinar Chefi la Cuțite.

Iulian Juncănaru avea doar 39 de ani și a fost găsit mort în casă. Potrivit unor surse citate de A3, Iulian ar fi avut probleme cu inima. 

"Am încercat să amânăm pe cât posibil publicarea acestui mesaj pentru că echipa noastră a fost puternic zguduită de vestea tristă. Date fiind circumstanțele, a trebuit să ne luăm rămas bun prematur de la unul dintre colegii noștri, doctorul Iulian Juncănaru. Perioada petrecută de acesta la clinica noastră a fost una marcată de zâmbete și energii pozitive, care ne-a ajutat să consolidăm și mai mult sentimentul de echipă, de familie. Amintirea pe care o purtăm cu noi mai departe este cea a unui om muncitor, sufletist, talentat și zâmbitor. Mulțumim pentru toate clipele frumoase! Odihnește-te în pace!" se arată în mesajul clinicii la care acesta lucra.

Iulian a participat la Chefi la Cuțite, în sezonul opt al showului. Acesta a povestit de decesul tatălui său în timpul emisiunii: 

„Tatăl meu a fost salvator într-o mină din nordul Moldovei. Din păcate el a decedat, el intra în mine în momentul în care se surpau pereții și el intervenea”

 

Citește continuarea pe DC News.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel