Iulia Vântur, adevărul despre fericirea alături de Salman Khan: „Suntem pe același vibe creativ"

Data actualizării: | Data publicării:
Iulia Vântur, sursa foto Instagram
Descriere foto: Iulia Vântur, sursa foto Instagram

Iulia Vântur este una dintre cele mai apreciate vedete, atât din România, cât și din India. Ce spune blondina despre relația cu celebrul Salman Khan?

Chiar dacă în România se bucura de un succes imens, Iulia Vântur a decis să plece în India pentru a lua totul de la zero. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de superstarul Indiei, Salman Khan. Aceasta a vorbit despre faima pe care a cunoscut-o pe alt continent. 


„Eu cânt două piese de pe coloana sonoră a filmului. Este visul oricărui cântăreț să aibă piese în filme de blockbuster, pentru că acelea au șanse să devină super hituri. Cultura, industria muzicală de la Bollywood funcționează ușor diferit. Filmele indiene se promovează cu ajutorul cântecelor. Succesul unui film depinde foarte mult și de muzica din film. Practic funcționează pe alocuri ca filmele musical, însă actorii nu cântă ei înșiși, de cele mai multe ori. De asta există cântăreții, care, la rândul lor, atrag audiență, cu vocile lor”, a mărturisit Iulia Vântur pentru Click. 


Iulia Vântur spune că Salman Khan a învățat-o cum poate obține succesul la Bollywood: „Să muncesc foarte mult și să fiu cea mai bună versiune a mea”


Legat de relația ei cu faimosul Salman Khan, blondina spune că se potrivesc mult pe plan profesional, având „același vibe creativ”


Iulia Vântur susține că după vârsta de 30 de ani a simțit o presiune din partea familiei atunci când venea vorba despre căsătorie și copii. Aceasta spune că își dorește doar fericire, iar întemeierea unei familii nu este o prioritate. 


„După 30 de ani, am simțit această presiune. Inclusiv din partea părinților. Și răspunsul meu a fost: „Mă vreți doar căsătorită sau fericită?. A fost ultima dată când am primit întrebarea când mă căsătoresc. Nu e o prioritate pentru mine, însă consider că un copil este o binecuvântare de la Dumnezeu. Dacă și când va fi să se întâmple… mă voi bucura de acest dar!”, a declarat Iulia Vântur pentru VIVA!

 

Citește și: Ce a pățit Iulia Vântur în India. Vedeta a trecut prin momente grele: „Ai nevoie de toleranță”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel