Ce a pățit Iulia Vântur în India. Vedeta a trecut prin momente grele: „Ai nevoie de toleranță”

Data publicării:
Iulia Vântur, sursa instagram
Descriere foto: Iulia Vântur, sursa instagram

Iulia Vântur a făcut dezvăluiri dureroase despre momentele grele petrecute în India.

Deși avea un mare succes în România, Iulia Vântur a decis să facă o schimbare, astfel că s-a mutat în India. Acum, vedeta are o carieră în film și muzică la Bollywood, dar începutul a fost unul greu pentru aceasta. Frumoasa vedetă a recunoscut faptul că i-a fost extrem de greu să se adapteze, iar toleranța este una dintre cele mai importante lecții pe care le-a învățat de când locuiește în India. De asemenea, Iulia Vântur a fost copleșită de dorul părinților, actrița având o relație extrem de strânsă cu aceștia.

„Traiul într-o țară străină te provoacă foarte mult. (...) Am învățat lecția toleranței. În momentul în care te izbești de o cultură nouă trebuie să înveți toleranța, altfel nu ai cum să supraviețuiești acolo. Trebuie să înveți să-i accepți pe cei din jur. (...) Ai nevoie de toleranță pentru asta. Au fost momente grele în care îmi doream doar să simt îmbrățișarea mamei mele sau a tatălui. E un sentiment pe care n-ai cum să-l înțelegi decât atunci când ești departe de familia ta”, a declarat Iulia Vântur la Antena Stars.

Iulia Vântur a mai declarat faptul că nu a avut un motiv întemeiat în momentul în care a decis să plece în India, ci s-a lăsat dusă de val. Cu toate astea, ulterior au apărut și oportunitățile.

„M-am lăsat dusă de val și ceea ce mi-a spus sufletul, aia am făcut. Nu am știut ce o să mă aștepte. Nu aveam nicio intenție profesională. (...) Am avut încredere în mine și în Dumnezeu. (...) Pentru o vreme, am păstrat proiectele din România în paralel cu ședrea mea în India, iar pe parcurs am început să muncesc și acolo”, a mărturisit vedeta.

Frumoasa blondină este destul de discretă în ceea ce privește relația ei cu  Salman Khan. Deși nu a dat prea multe detalii despre acesta, Iulia Vântur se consideră o femeie fericită și împlinită.

„Sunt o persoană fericită! Nu pentru că lucrurile din jurul meu sunt extraordinare, dar cred că e mai mult de pacea aia pe care ți-o aduci în minte.”, a explicat vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel