Iulia Ionescu, cinci operații chirurgicale în trei ore: "Am dus luni bune infecția în corp". Simptomele care au trimis-o de urgență la spital

Data publicării:

Iulia Ionescu, prezentatoarea I Like IT, de la PRO TV, a trecut prin clipe de groază, în urmă cu o lună, din cauza unei infecții silențioase. 

Iulia Ionescu, în vârstă de 34 de ani, a ajuns de urgență la spital, după ce, o lungă perioadă, s-a simțit rău. Prezentatoarea TV a ignorat semnalele pe care i le dădea corpul, punând totul pe seama oboselii, dar și a alergiilor cu care se confruntă, ea fiind  alergică la ambrozie, la acarieni și la histamină. Mai mult, problemele respiratorii cu care se lupta, le credea că sunt cauzate de faptul că folosește frecvent spray-uri nazale. 

 

Invitată în emisiunea La Măruță, de la PRO TV, Iulia  a povestit calvarul prin care a trecut:

"Foarte bine sunt acum, mă reobișnuiesc cu normalitatea, mă bucură orice miros plăcut, nu a pornit de la Covid. Mi-a fost afectată partea sinusurilor, era o infecție care s-a instalat în toată partea asta. Eu nu am fost conștientă că am rămas fără miros și fără auz și după operație am realizat în ce stadiu grav ajunsesem. Totul s-a întâmplat treptat și efectiv am pierdut controlul asupra situației.", a spus ea în emisiunea de la PRO TV


Luni de zile a ignorat simptomele

Mai mult, vedeta spune că nu ar fi ajuns în starea aceea, dacă ar fi luat în seamă semnalele pe care i le dădea corpul. 

"În ultimul an am fost extrem de obosită, au fost multe momente pe care nu mi le explicam și s-a întâmplat de câteva ori să nu mă pot ridica din pat de oboseală. Am pus totul pe seama faptului că am îmbătrânit, eu am 34 de ani (râde), am găsit tot felul de scuze. La asta s-a adăugat faptul că am multe alergii, se vede că am sistemul imunitar slăbit. Sunt alergică la ambrozie, la acarieni și la histamină. (...) Am urmat tratamentele respective pentru aceste alergii, ele m-au ținut pe linia de plutire pentru că problemele cele mai mari au apărut după ce m-am supărat pe mine, am renunțat la medicamente pentru că nu le mai suportam și am încercat niște produse naturiste. Probabil că totul s-a accelerat foarte repede, am ținut un regim alimentar după ureche, nu faceți asta, mergeți la un specialist. (...) Toți suntem ocupați, încercăm să câștigăm timp și uite ce se întâmplă. (...) Am fost la medicul stomatolog care a văzut că dantura nu mai răspundea la gutieră plus simptomele mele, mi-am făcut un CT și s-a dovedit o urgență medicală. Oboseala cronică era cauzată de această infecție.", a mai spus vedeta.

Medicilor nu le-a venit să creadă că a venit pe picioarele ei la spital

 

"Nu îmi vine să cred că am ajuns pe picioare la spital și am dus luni bune infecția în corp. Medicul care m-a operat și care a avut peste zece mii de intervenții la viața lui și a operat și tumori mi-a spus că el nu a văzut așa ceva în viața lui, că nu îi vine să creadă că am ajuns pe picioare la spital. E adevărat, nu eram într-o stare bună, dar...La scurt timp, m-a și operat după ce am urmat toate procedurile standard.", a explicat Iulia.

În final, prezentatoarea tv sfătuiește oamenii să nu ignore simptomele și să meargă la medic pentru a primi un diagnostic corect. 

"Sunt oameni care mi-au scris, au identificat aceleași probleme, s-au dus la medicul ORL și s-au operat. Dacă sunteți ca mine dependent de picături de nas și nu puteți respira, mergeți la medic și găsiți o soluție."Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel