Iulia Albu și sora ei, amintiri din perioada copilăriei. Ce detaliu au observat fanii în fotografia postată de creatoarea de modă

Data publicării:
Iulia Albu și sora ei, foto Instagram
Descriere foto: Iulia Albu și sora ei, foto Instagram

Iulia Albu a devenit nostalgică și a postat pe rețelele de socializare o fotografie din perioada copilăriei în care apare alături de sora ei mai mică. Ce au observat internauții?

Iulia Albu esta una dintre cele mai controversate vedete din România. Aceasta primește adesea critici din partea oamenilor din cauza observațiilor pe care le face la adresa altor vedete din România. Iulia Albu are un stil aparte atunci când vine vorba de vestimentație, dar cum era vedeta în vremea copilăriei?


Iulia Albu a postat pe pagina ei de Instagram o fotografie din vremea adolescenței. Blondă, cu părul tuns mai scurt, atentă ca și în prezent pentru felul cum arată, lângă un televizor cu tub și celebrul ficus, așa arăta Iulia Albu pe când era doar o adolescentă: „În 95 dacă nu aveai poză cu televizorul și faxul erai fraier. Și nu aveam nici ficus...”. 


Iulia Albu obișnuiește să deschidă adesea sertarul cu amintiri și de data aceasta a publicat o fotografie tot din vremuri apuse, în care apare alături de sora ei. Karin Vochița, sora criticului de modă are acum 36 de ani și duce o viață discretă.


Fanii au observat imediat asemănarea izbitoare dintre Karina și fiica Iuliei Albu, Mikaela. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Iulia Albu (@iamiuliaalbu)

 


Fiica Iuliei Albu a postat recent, pe pagina ei de Instagram o fotografie cu mătușa ei, Karin. 


„Cu Karin, sora lui mami, înainte de pandemie. Mi-e dor de tine”, a scris Mikaela Albu pe rețelele de socializare. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Mikaela Albu (@mikalablanche)

 

Iulia Albu este pregătită să devină mămică din nou.


„Mă văd îmbrăcată în rochia de mireasă și mă văd și mamă. Mă văd mamă de încă două ori, cel puțin. Mi-am făcut așa o socoteală, dacă fac tripleți… nu știu cum va funcționa asta. Se mai întâmplă și surprize în viață”, a declarat Iulia Albu, invitată în cadrul podcast-ului realizat de Cătălin Măruță. 

 

Citește și: Andreea Esca a dezvăluit ce poartă sub pupitrul știrilor. Nu te-ai fi așteptat la asta /FOTOGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel